Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Σήμερα, η PayPal ανακοίνωσε τη νέα εφαρμογή PayPal με προσωποποιημένες λειτουργίες, προσφέροντας στους πελάτες την καλύτερη ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση όσων ηλεκτρονικών πληρωμών καλούνται να διεκπεραιώνουν σε καθημερινή ή τακτική βάση.

Σταθεροποιητικά κινούνταν οι μετοχές στις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές σήμερα ενώ οι τιμές των εμπορευμάτων ανέκαμψαν από τις μαζικές πωλήσεις της χθεσινής ημέρας, καθώς οι επενδυτές φαίνονται πιο βέβαιοι ότι οι επιπτώσεις από τις οικονομικές δυσχέρειες της υπερχρεωμένης κινεζικής εταιρίας ακινήτων Evergrande θα είναι περιορισμένες.

Η κρίση της Evergrande ανησυχεί τις διεθνείς χρηματαγορές που φοβούνται τις παγκόσμιες επιπτώσεις ενδεχόμενης πτώχευσης του κινεζικού κολοσσού ακινήτων.

Ισχυρή ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας τόσο το 2021 όσο και το 2022 προβλέπει ο ΟΟΣΑ στην ενδιάμεση έκθεσή του (Interim Economic Outlook), που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

Εικόνα σταθεροποίησης παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στο κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας. Το επενδυτικό ενδιαφέρον για τις τράπεζες κάλυψε τις αρχικές απώλειες και η αγορά έκλεισε με οριακή πτώση.

H αναβάθμιση του αξιόχρεου της Ελλάδας από τον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης DBRS θα ενισχύσει τις προσδοκίες για επάνοδο της χώρας σε επενδυτική διαβάθμιση το επόμενο έτος, δήλωσε αναλυτής της Commerzbank στο Reuters.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ