Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν τώρα να ανοίξουν ένα τρεχούμενο λογαριασμό σε ελάχιστα λεπτά μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, ύστερα από την απόφαση της εταιρείας οικονομικών υπηρεσιών Revolut να επενδύσει στη χώρα μας ανοίγοντας γραφεία. Να διαταράξει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, αναφέρει ως στόχο η επιχείρηση.

Η Ελλάδα μια από τις καλύτερες αγορές της Revolut

Η Ελλάδα είναι μια από τις καλύτερες αγοράς της Revolut, με 60.000 χρήστες, κάτι που το επιβεβαιώνει και το πρόσφατο άνοιγμα των γραφείων της FinTech στην Αθήνα με τον Δημήτρη Λιτσικάκη σαν Country Manager.

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να ανοίξουν ένα τραπεζικό λογαριασμό μέσω του App μέσα σε λίγα λεπτά, να πραγματοποιούν δωρεάν μεταφορές χρημάτων σε όλο τον κόσμο και σε 25 νομίσματα και πληρωμές μέσω ανέπαφης κάρτας Mastercard που προσφέρεται.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην πρόσφατη ανακοίνωση: «Η Fintech με έδρα το Λονδίνο έχει ως στόχο να γίνει ο καθημερινός τρεχούμενος λογαριασμός για τους Έλληνες και υπόσχεται να καταργήσει τα σύνορα και να εξαλείψει τα κρυφά τραπεζικά τέλη καθώς στοχεύει σε 150.000 Έλληνες πελάτες μέχρι το τέλος του έτους«. Αν όντως καταφέρει να πιάσει τους 150.000 χρήστες στην χώρα μας μέχρι το τέλος του 2018 θα είναι άλλο ένα ρεκόρ και θα αρχίσει να γίνεται ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για τις τράπεζες.

Ο Νικολάι Στορόνσκι, ιδρυτής και CEO της Revolut δήλωσε σχετικά: «Οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες έχουν επωφεληθεί από τους πελάτες τους για χρόνια με με υψηλές τραπεζικές προμήθειες και ανεπαρκή τεχνολογία. Η Revolut είναι εδώ για να τερματίσει το πάρτι για τους τραπεζίτες και να προσφέρει στην Ελλάδα μια καθημερινή, καινοτόμο τραπεζική εναλλακτική λύση. Εκτός από την αναδιαμόρφωση των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, έχουμε θέσει την τεχνολογία στην καρδιά των υπηρεσιών μας, με άμεσες ειδοποιήσεις δαπανών, βελτιωμένες αναλύσεις, κατηγοριοποίηση δαπανών, εργαλεία προϋπολογισμού και ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως η δυνατότητα μπλοκαρίσματος της κάρτας σας και ενεργοποίησης της ασφάλειας βάσει τοποθεσίας”.

 

Δωρεάν κάρτες Revolut Mastercard μέχρι τις 20 Απριλίου

Με αφορμή το άνοιγμα του Ελληνικού γραφείου, η Revolut προσφέρει δωρεάν κάρτες για όλους όσοι ανοίξουν λογαριασμό μέχρι τις 20 Απριλίου και αφορά νέους χρήστες, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

 

Νέος γύρος χρηματοδότησης ύψους 250 εκατ. δολ

Ταυτόχρονα με το άνοιγμα γραφείων στην Αθήνα και την στελέχωση της τοπικής ομάδας η Revolut τρέχει ένα νέο γύρο χρηματοδότησης ύψους 250 εκατ. δολ. στον οποίο θα ηγηθεί η DST Global σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες.

Ο χρηματοδοτικός αυτός γύρος εκτοξεύει την αξία της FinTech Startup στα 1,4 δισ. δολ., κάνοντάς της τον 33ο Ευρωπαϊκό «μονόκερο». Το περασμένο καλοκαίρι η αξία της ήταν 255 εκατ. δολ. κάτι που σημαίνει ότι πενταπλασίασε την αξία της μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, το οποίο μπορεί να είναι και παγκόσμιο ρεκόρ!

Η Startup του Νικολάι Στορόνσκι έχει 1,7 εκατ. χρήστες, διαχειρίζεται 1,5 δισ. δολ. το μήνα, έκανε Break-even και έχει φτάσει τους 350 υπαλλήλους και όλα αυτά μέσα σε τρία χρόνια λειτουργίας σχεδόν.

Πηγή: startupper.gr