Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρέθηκαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, εν μέσω αρνητικού κλίματος στις διεθνείς αγορές, καθώς η εξάπλωση του κορονοϊού σε Ευρώπη και ΗΠΑ και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για το πακέτο ενίσχυσης της αμερικανικής οικονομίας επηρεάζουν το επενδυτικό κλίμα.

Πτωτικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό - «Βουτιά» του πετρελαίου

Με μικρά κέρδη κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές συνεχίζουν να παρακολουθούν το πολιτικό παζάρι στις ΗΠΑ για το πακέτο τόνωσης της οικονομίας και την αναζωπύρωση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ευρώπη.

Ισχυρή πτώση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών με την αγορά να διασπά καθοδικά και τα επίπεδα των 610 μονάδων.

Υποχωρούν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη στο κλίμα επιφυλακτικότητας που διαμορφώνει η αβεβαιότητα για το πακέτο οικονομικής τόνωσης στις ΗΠΑ και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στην Ευρώπη φαίνεται να επιδεινώνεται συνεχώς.

Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να υποχωρεί κάτω από τα επίπεδα των 620 μονάδων, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας.

Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου με την αγορά να κλείνει πάνω από τις 620 μονάδες, με τον τζίρο όμως να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Σε θετικό έδαφος κινούνταν σήμερα το πρωί οι ευρωπαϊκές μετοχές, καθώς τα ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα εταιρειών όπως η ελβετική τράπεζα UBS και ο κολοσσός καταναλωτικών προϊόντων Reckitt Benckiser αντιστάθμισαν τις ανησυχίες για τους αυστηρότερους περιορισμούς λόγω του κορωνοϊού σε όλη την Ευρώπη και τις αμφιβολίες για νέα μέτρα στήριξης της αμερικανικής οικονομίας.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ