Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών στο πλαίσιο της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης της σύνθεσή τους το Χρηματιστήριο Αθηνών. Όλες οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου.

Οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ και της Τέρνα Ενεργειακή εισέρχονται στη σύνθεση του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE/Χ.Α. Large Cap, ενώ διαγράφονται οι μετοχές της Ελλάκτωρ, Fourlis και Attica Βank.

Στον δείκτη FTSE/X.A Mid Cap εισάγονται οι μετοχές: Ελλάκτωρ, Fourlis, ΟΛΘ, ΕΥΑΘ, Χαλκόρ και Attica Bank, ενώ διαγράφονται οι μετοχές: ΕΛΒΕ, Ευρωσύμβουλοι, Paperpack, Profile, Q&R και Unibios.

Επίσης, στη σύνθεση του Γενικού δείκτη Τιμών εισέρχονται οι μετοχές: Cenergy, ΣΕΛΟΝΤΑ και Intercontinental, ενώ διαγράφονται οι μετοχές: Ιντρακάτ, Μύλοι Λούλη, A.S. Company και Flexopack.

Στον δείκτη Τιμών Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης εισέρχονται οι μετοχές: Ιντρακάτ, Μύλοι Λούλη, Space Hellas, A.S Company, Flexopack, Elinoil και Εκτέρ. Αντιθέτως διαγράφονται οι μετοχές: ΣΕΛΟΝΤΑ, F.G. Europe, Paperpack, Ανδρομέδα, ΕΛΒΕ, Ευρωσύμβουλοι και Μύλοι Κεπενού.