Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (ΓΠΑ) και ανώτερα στελέχη εταιρειών στο πλαίσιο του 1ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας του ΓΠΑ.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν ομάδες προ-πτυχιακών, μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιοι διδάκτορες του επιστημονικού ιδρύματος αναπτύσσοντας τις καινοτόμες επιχειρηματικές τους ιδέες σε μία εκπαιδευτική διαδρομή που έχει στόχο την αναγνώριση των προϋποθέσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να προσεγγίσουν τις δυνατότητες αξιοποίησής τους.

Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών υποστηρίζει την πρωτοβουλία του ΓΠΑ, και στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, φιλοξένησε την πρώτη συνάντηση των ομάδων με στελέχη εταιρειών που θα δράσουν ως μέντορες, καθοδηγώντας την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχεδίων των ομάδων.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Enterprise Greece και στελέχη από την Grant Thornton, την Apivita, τους Μύλους Λούλη, την Hellenic Value Α.Ε. Ερευνών & Συμβούλων και το Χρηματιστήριο Αθηνών συναντήθηκαν με τις ομάδες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, καθώς και με τον αναπληρωτή πρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού, Έρευνας και Ανάπτυξης, Σταύρο Ζωγραφάκη και μέλη ΔΕΠ του ΓΠΑ, στην πρώτη φάση της διαδικασίας αυτής. Στο τέλος της συνάντησης, πραγματοποίησαν το κλείσιμο της συνεδρίασης της 6ης Μαρτίου χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.