Επειδή η παραπληροφόρηση δεν έχει όρια και η διαστρέβλωση πάει σύννεφο πρωί - βράδυ, συγκέντρωσα ορισμένα στοιχεία, τα οποία και  δημοσιοποιώ. Προς πάσαν χρήσιν και κυρίως για να υπάρχει μία απλή και αποστομωτική απάντηση σε πολιτικούς και απολίτικους διαστρεβλωτές της πραγματικότητας. Ιδού:

Περί Συντάξεων και Επενδύσεων, λοιπόν, το πραγματικό ανάγνωσμα:

Πρώτον, οι περικοπές μισθών και συντάξεων την 5ετία των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Παπαδήμου, ΝΔ και Βενιζέλου ανέρχονται σε 60 δις και σε 8 δις στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό για όσους και όσες...οδύρονται, για το...κακό που μας βρήκε επί ΣΥΡΙΖΑ.

Δεύτερον: Ένα άλλο ψέμα είναι αυτό που αναφέρει ότι μειώθηκαν οι ξένες άμεσες επενδύσεις στη χώρα το 2018. Σημειώστε, λοιπόν, ότι το 2014, οι ξένες άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα ήταν μόνο 2,02 δισ. ευρώ.

Επί τρία συνεχή χρόνια, δηλαδή το 2016 (2,498 δισ.), το 2017 (3,204 δισ. ευρώ) και το 2018 έχουμε αύξηση των ξένων άμεσων επενδύσεων! Το 2018 οι ξένες άμεσες επενδύσεις στη χώρα μας - επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αν ακόμα δεν το έχετε... εμπεδώσει - ανήλθαν σε 3,6 δισ. ευρώ!

Εσείς τι λέτε, όλοι όσοι παπαγαλίζετε άκριτα και επικίνδυνα, αν αγνοία σας ή εσκεμμένα, έχουμε μείωση ή έχουμε αύξηση; Έλα οι "άριστοι" του κάθε... Κολάμπια, να δω...αριθμητική!