Το ΔΣ της Super League, που θα συνεδριάσει εκτάκτως την Παρασκευή 28/12/2018, καλείται να λύσει το θέμα του καθορισμού του προγράμματος του πρωταθλήματος, που προέκυψε μετά την αναβολή της 15ης αγωνιστικής. ΕΡΤ και Nova ζητούν το πρωτάθλημα να μην γίνει μεσοβδόμαδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά τη Nova και η ΕΡΤ ζητά να μετακυλιστεί όλος ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος και να μην υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική. Οι τηλεοπτικοί μεταδότες, και σχεδόν αποκλειστικοί χρηματοδότες του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκφράζουν την κοινή τους άποψη για την μη διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής, που  θα αδυνατίσει την εμπορική αξιοποίηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του οποίου καταβάλουν σημαντικά χρηματικά ανταλλάγματα.

Μάλιστα για να μην υπάρξουν οποιεσδήποτε υπεκφυγές από το Δ.Σ. της Super League, περί εφαρμογής του ΚΑΠ, η Nova έχει δώσει δύο εναλλακτικές λύσεις έτσι ώστε η αναβληθείσα 15η  αγωνιστική του πρωταθλήματος να διεξαχθεί είτε το τριήμερο 5-6-7/1  και να θεωρηθεί εμβόλιμη, είτε αν αυτό δεν είναι δυνατόν να μετακυλιστεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13-14/1.