Με πρωταγωνιστή τον Έλληνα σούπερ σταρ του μπάσκετ Γιάννη Αντετοκούνμπο, «ανέβηκε στον αέρα» η νέα διαφημιστική καμπάνια της αεροπορικής εταιρείας Aegean.

Πριν μερικούς μήνες έγινε γνωστό πως ο άσος του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε συνεργασία με την αεροπορική Aegean. Η ελληνική εταιρεία αποφάσισε να στηριχθεί στον διασημότερο Έλληνα αθλητή (και από τα πιο «καυτά» ονόματα στην παγκόσμια αθλητική βιομηχανία) για να διαφημιστεί η ίδια, σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, αλλά και για να προβάλει την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.

Στην πρώτη καμπάνια με πρωταγωνιστή τον νέο της πρεσβευτή η Aegean έδωσε βάση στην Ελλάδα. Το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες έχει να κάνει με το εξωτερικό και το δίκτυο των 122 προορισμών σε 44 χώρες στους οποίου ταξιδεύουν τα αεροσκάφη της εταιρείας. Εκεί βλέπουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον αδελφό του Θανάση που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό καθώς και αγαπημένα τους οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα να ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη του εξωτερικού, πάντα με τη βοήθεια της Aegean.

Θυμηθείτε την πρώτη διαφημιστική συνεργασία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Aegean