Σε συμφωνία κατέληξαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και η πλευρά των επτά ομάδων της Super League,που είχαν μείνει χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο κι έτσι την νέα αγωνιστική περίοδο τα εντός έδρας παιχνίδια τους θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ. Ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία συμφώνησαν σε κλειστό διετές συμβόλαιο για τη μετάδοση των αγώνων τους από την ΕΡΤ, αλλά και με οψιόν ανανέωσης για άλλα τρία χρόνια, ανάλογα φυσικά με το τι θα συμβεί στο θέμα της αναδιάρθρωσης τα αμέσως επόμενα χρόνια. Το ετήσιο οικονομικό πακέτο για αυτές τις επτά ομάδες αναμένεται να φτάσει τα 17 εκατομμύρια ευρώ και τα οποία θα μοιραστούν αναλογικά σε κάθε ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός να λάβει 4.500.000 - 5.000.000 ευρώ, σαν η πιο εμπορική ομάδα από τις επτά, ο Άρης θα βάλει στα ταμεία του 2.500.000- 3.000.000 ευρώ κι οι υπόλοιποι 5 θα πάρουν τα χρήματα που έπαιρναν και πέρυσι από τη NOVA.

Οι επτά ΠΑΕ θα πρέπει να υπογράψουν το προσύμφωνο έως την Πέμπτη το πρωί και στη συνέχεια να υπογράψουν και την προκήρυξη, ώστε να γίνει κανονικά η κλήρωση την ίδια ημέρα. Όσον αφορά την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αυτή θα είναι η 25η Αυγούστου.