Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 της Σπαρτάκ Μόσχας, ανατρέποντας το εις βάρος του 0-2, και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. (Ενημέρωση 23:50) Με πολύτιμη ισοπαλία κατάφερε να φύγει από την Γλασκώβη η ΑΕΚ, που αναδείχθηκε 1-1 με την Σέλτικ.

ΠΑΟΚ - Σπαράκ Μόσχας 3-2

Με μεγάλη ανατροπή και τον Πασχαλάκη να αποκρούει πέναλτι του Πρόμες στο 71΄, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τη Σπαρτάκ Μόσχας στη Θεσσαλονίκη και κράτησε ολοζώντανες τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.

Ο Ποπόφ στο 7΄ και ο Πρόμες στο 17΄ «πάγωσαν» προσωρινά την κατάμεστη Τούμπα, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέτρεψε την κατάσταση πριν τελειώσει το ημίχρονο, με πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 29΄ και τέρματα των Λημνιού (37΄) και Πέλκα (44΄).

Τα πάντα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης (14/8), στη ρωσική πρωτεύουσα.

Σέλτικ - ΑΕΚ 1-1

Με γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Σέλτικ στη Γλασκόβη κι απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα Play Off του Champions League ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη (14/8, 21:00).

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έμεινε αήττητη για 11ο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι καταφέρνοντας να ανταπεξέλθει και στην απρόσμενη απώλεια του Λούκας Μπογέ αλλά και στην αποβολή του Κώστα Γαλανόπουλου.