Την έναρξη της συνεργασίας της με τα Διεθνή Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής MEDI JEUNESSE, ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, με τη σύμπραξη να έχει να κάνει με την πρακτική της κρυοθεραπείας.

Η κρυοθεραπεία είναι μία πρακτική που σιγά σιγά διαδίδεται και στο υψηλό επίπεδο του επαγγελματικού αθλητισμού. Με κορυφαίες ομάδες και σούπερ σταρ, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, να την έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους. Τις ευεργετικές της ιδιότητες θα απολαμβάνουν στο εξής και οι παίκτες της ΑΕΚ, ύστερα από την συμφωνία της «Ένωσης» με την εταιρεία MEDI JEUNESSE.

Πριν μερικές ημέρες οι άνθρωποι της εταιρείας παρέδωσαν τον πιο εξελιγμένο θάλαμο ολόσωμης κρυοθεραπείας (JUKA) στα υπερσύγχρονα αποδυτήρια της ΑΕΚ προς χρήση των αθλητών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις κρίσιμες αναμετρήσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το Cryo Jeunesse της MEDI JEUNESSE, αποτελεί την κορυφή των τεχνολογικών εξελίξεων στον χώρο της ιατρικής αισθητικής και όχι μόνο! Προσφέρει ολόσωμη κρυοθεραπεία η οποία συνιστά μια ολοκληρωμένη θεραπεία αναζωογόνησης και αποκατάστασης σε μόλις λίγα λεπτά. Οι χαμηλές θερμοκρασίες διεγείρουν την αύξηση του μεταβολικού μας ρυθμού και προκαλούν την μείωση του στρες με άμεσα αποτελέσματα στην ποιότητα της ζωής μας.

Η MEDI JEUNESSE ανακοίνωσε πως «η συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΕΚ αποτελεί μεγάλη τιμή για τον όμιλο των MEDI JEUNESSE» και ευχήθηκε «αυτή η χορηγία να αποτελέσει αρωγό στην προσπάθεια της AEK B.C., για να επανακτήσει τα σκήπτρα της ως «Βασίλισσα» του ελληνικού Μπάσκετ».

cryotherapy blog

Το προφίλ της MEDI JEUNESSE

Τα Διεθνή Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής MEDI JEUNESSE, μοναδικός εκφραστής της σύγχρονης αντίληψης της ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα, από την ίδρυση τους το 1990 μέχρι σήμερα, λειτουργούν με πιστή λίθο την ιατρική κάλυψη και την εγγύηση του αποτελέσματος.

Η φιλοδοξία των MEDI JEUNESSE στηρίζεται στο αξίωμα ότι η φροντίδα της υγείας και της ομορφιάς είναι βασική υποχρέωση κάθε ανθρώπου, οποιαδήποτε ηλικίας, καθόσον είναι καλύτερο να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις.

Η αρχική και αδιάλειπτη δραστηριοποίηση της εταιρείας στο χώρο της εμφύτευσης και μεταμόσχευσης μαλλιών προ 25ετίας, συνεχίζεται ακόμη και σήμερα έχοντας πλέον διευρύνει το πεδίο δράσης της στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής.

Με παρουσία και συνεχή εξέλιξη σε πάνω από 60 διαφορετικές θεραπείες ιατρικού περιεχομένου, τα MEDI JEUNESSE έχουν εδραιωθεί σήμερα στη συνείδηση του κοινού ως η 1η και πιο αξιόπιστη επιλογή.

Βασικό χαρακτηριστικό μας η τάση για πρωτοπορία και συνεχούς εξέλιξης στις ιατρικές υπηρεσίες κοσμητικής, στο πλαίσιο της όποιας παρουσιάζουν το Cryo Jeunesse!