Εγκαίνια πραγματοποίησε εχθές η μεγαλύτερη εγχώρια Έκθεση στον κλάδο του Αθλητισμού, της Διατροφής, της Υγείας και του Αθλητικού Τουρισμού, η ERGO Marathon Expo 2018.

Από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 η διεθνής Έκθεση που συνοδεύει τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου, θα λάβει χώρα και φέτος, στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η ERGO Marathon Expo, εδώ και 11 συναπτά έτη φιλοξενεί τους σημαντικότερους leaders στο χώρο του αθλητισμού που την επιλέγουν τόσο για να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, όσο και για να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις του κλάδου.

Αθλητική ένδυση και υπόδηση, αθλητικά gadgets και αξεσουάρ, αθλητική διατροφή, προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, προπονητικές υπηρεσίες, ενεργειακά ποτά, κέντρα αποκατάστασης και θεραπείας, αλλά και όλες οι σημαντικές διεθνής αθλητικές διοργανώσεις, είναι ορισμένες από τις κατηγορίες των εκθεμάτων που θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το κοινό κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Η ERGO Marathon Expo 2018 αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 160 διακεκριμένους εκθέτες, πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι επισκέπτες της έκθεσης αναμένεται να ξεπεράσουν τους 72.000 στο σύνολό τους, 55.000 εκ των οποίων είναι συμμετέχοντες δρομείς που αναμένεται να εγγραφούν στους αγώνες του φετινού Μαραθωνίου και θα παραλάβουν από το χώρο της Έκθεσης τον αριθμό συμμετοχής τους.

Χθες, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Αμύνης κου Πάνου Ρήγα, του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ κου Κώστα Παναγόπουλου, του Προέδρου της AIMS κου Paco Borao και του Διευθυντή Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κου Στάθη Τσαούση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης.

Ονομαστικός Χορηγός της είναι η ERGO Ασφαλιστική, η οποία ενώνει για ακόμη μια χρονιά τις δυνάμεις της με τον ΣΕΓΑΣ, ως Μεγάλος Χορηγός του και στηρίζει έμπρακτα τους δρομείς του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Προστατεύει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος, κατά τη διάρκεια του αγώνα, παρέχοντας τις ασφαλιστικές υπηρεσίες της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου - Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.
Κλειστό Γήπεδο Tae kwon Do, Π. Φάληρο.

Ωράριο Λειτουργίας
Πέμπτη 8 Νοεμβρίου : 13.00 - 20.00
Παρασκευή 9 Νοεμβρίου : 10.00 - 20.00
Σάββατο 10 Νοεμβρίου : 10.00 - 20.00

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.