Η ICAP, ο μεγαλύτερος Όμιλος B2B υπηρεσιών στην Ελλάδα, για ακόμα μια φορά βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες, συμμετέχοντας ως «Χορηγός Ημέρας» στο επετειακό «10ο Greece Race for the Cure®», το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης των Αθηνών.

Με κεντρικό μήνυμα «Νοιαζόμαστε για τους Ανθρώπους μας, την Κοινωνία και το Περιβάλλον», η ICAP, όμιλος εταιρειών, προάγει και υποστηρίζει δράσεις και προγράμματα κοινωνικής προσφοράς που αντανακλούν τις αξίες και την κουλτούρα του.

Με αφετηρία το Ζάππειο και μέσα από 2 όμορφες διαδρομές περισσότεροι από 120 εργαζόμενοι της ICAP, όμιλος εταιρειών, μαζί με τις οικογένειές τους, ως δρομείς και περιπατητές έδωσαν το «παρών» και χάραξαν δρόμο υπέρ της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, στηρίζοντας όλες τις Γυναίκες, survivors και μη. Ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα και ιδίως σε θέματα που αφορούν στις γυναίκες, η ICAP, όμιλος εταιρειών, μέσω της θηλυκής εσπερίδας της “High Heels on High Hills” και την εκδοτικής πρωτοβουλίας της “Leading Women in Business”, υποστηρίζει το Έργο Φορέων, ΜΚΟ και οργανώσεων για την ενίσχυση των Γυναικών,  και προσφέρει αφιλοκερδώς το «βήμα» για την προβολή και επικοινωνία του Έργου και των Δράσεων  τους.

Ο Ηλίας Αλεβίζος, Eκτελεστικός Διευθυντής Τομέα Human Capital στην ICAP, όμιλος εταιρειών, δήλωσε σχετικά: «Η προσφορά προς την Κοινωνία και τους Ανθρώπους, ως βασικό στοιχείο των Εταιρικών Αξιών του Ομίλου, διέπει την καθημερινότητα όλων των Εργαζομένων μας. Στο πλαίσιο αυτό, ο όμιλος εταιρειών μαζί με τους Ανθρώπους του υποστήριξε και συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία του «10ου Greece Race for the Cure®», αλλά και του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, προσφέροντας δύναμη σε όλες τις Γυναίκες που δίνουν τον δικό τους αγώνα».