Με μεγάλο χορηγό μία από τις πιο γνωστές ελληνικές επιχειρήσεις, την εταιρεία αναψυκτικών και χυμών «Λουξ», συνεχίζει την προσπάθειά της να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Στην Πάτρα γίνεται μία πολύ σοβαρή και συντονισμένη προσπάθεια που έχει ως στόχο το να επιστρέψει η Παναχαϊκή στη Σούπερ Λιγκ. Τέτοια εγχειρήματα χρειάζονται και δυνατούς αρωγούς και όταν μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό και χορηγούς.

Για την ομάδα της Πάτρας τον ρόλο του μεγάλου χορηγού για τη σεζόν 2017-18 θα παίξει η Λουξ, η εταιρεία που παράγει και εμπορεύεται τα ομώνυμα προϊόντα αναψυκτικών και χυμών. Από το χθεσινό ματς με τον Παναιγιάλειο το λογότυπο της εταιρείας βρίσκεται στο κέντρο του μπροστιnού μέρους της αγωνιστικής φανέλας της ομάδος, με αυτή την κίνηση να σηματοδοτεί την πρεμιέρα της συνεργασίας.

Αξίζει να τονίσουμε πως η Λουξ έχει και στο παρελθόν στηρίξει τη μεγάλη ομάδα της Πάτρας, ενώ ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, αντιπρόεδρος και εκ των «αφεντικών» της εταιρείας είναι μέλος της ομάδας των επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει τις μετοχές της ΠΑΕ.

Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας:

Η «Λουξ», που έχει σταθεί αρωγός της Παναχαϊκής με πολλαπλούς τρόπους τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος θα έχει τη χαρά να στηρίξει την ιστορική μας ομάδα στο δρόμο για την κατάκτηση της κορυφής.

Η μεγαλύτερη Ελληνική Εταιρεία Αναψυκτικών και Χυμών «Λουξ», μέλος του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που πρόσφατα απέσπασε το Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, επέλεξε να είναι Χορηγός της μοναδικής ελληνικής επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας, που απαρτίζεται μόνο από Έλληνες παίκτες, υποστηρίζοντας με συνέπεια την ανάπτυξη του εγχώριου αθλητικού ταλέντου.

O Αντιπρόεδρος της «Λουξ» Πλάτωνας Μαρλαφέκας, βρέθηκε σήμερα στην Αγυιά και εξέφρασε την αμέριστη χαρά και ικανοποίηση του για αυτή τη συνεργασία, ευχόμενος να επισφραγιστεί με επιτυχίες της Παναχαϊκής εντός των γηπέδων.

Η «Λουξ» με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει περίτρανα για ακόμη μια φορά πως στηρίζει με πάθος τον αθλητισμό και τα αθλητικά δρώμενα καθώς και δραστηριότητες που προσφέρουν πλούσιο θέαμα και διασκέδαση στο κοινό.