Στελέχη της Nova σχολιάζοντας φερόμενες αναφορές συγκεκριμένων παραγόντων στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, όπως καταγράφονται σε διάφορα δημοσιεύματα, σχετικά με την οικονομική κατάσταση της αλλά και τις πληρωμές των ΠΑΕ από την Nova, προέβησαν σε διευκρινήσεις.

Συγκεκριμένα τόνισαν:

* Δεν υπάρχει καμία οφειλή απέναντι στις ΠΑΕ που έχουν διμερή εμπορική συνεργασία με τη Nova για το διάστημα έως τη διακοπή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας. 

* Είναι αυτονόητο ότι η Nova δεν θα μπορούσε να προβεί σε καμία άλλη οικονομική καταβολή, από τη στιγμή που δεν διεξάγονται αγώνες και είναι άγνωστη η εξέλιξη και η ολοκλήρωση ή όχι του πρωταθλήματος. 

Τα ίδια στελέχη υπενθύμιζαν προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και ειδικά οι εμπορικοί συνεργάτες της οφείλουν σεβασμό στη Nova, το βασικό χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου για περισσότερα από 20 χρόνια, ιδιαίτερα, μάλιστα, σε αυτή τη συγκυρία της παγκόσμιας κρίσης και της νέας τάξης πραγμάτων που διαμορφώνεται εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.