Συνέχεια δόθηκε σήμερα στο σίριαλ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ (της επόμενης σεζόν), με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει λόγο για επαφές με την Cosmote TV για όλο το πακέτο των ομάδων και τη Nova να απαντά πως ήδη έχει «κλείσει» τις οκτώ από αυτές και να χαρακτηρίζει όνειρα θερινής νυκτός τα περί αναβίωσης Κεντρικής Διαχείρισης.

Σημερινά δημοσιεύματα και διαρροές κάνουν λόγο για συνάντηση της διοίκησης της Σούπερ Λιγκ με στελέχη της Cosmote TV, με βασικό θέμα συζήτησης τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν. Συγκεκριμένα, το να αποκτήσει το συνδρομητικό κανάλι την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών όλου του πρωταθλήματος, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια το «αντίπαλο δέος», η Nova. Θυμίζουμε πως για τη νέα σεζόν (2018-19) η σύμβαση ανάμεσα σε Nova και Σούπερ Λιγκ διαλύθηκε.

Η Nova έσπευσε να απαντήσει σε όλα αυτά, με στελέχη της να αποκαλύπτουν πως κεντρική διαχείριση δεν πρόκειται να υπάρξει, αφού οι ίδιοι έχουν ήδη συμφωνήσει μεμονωμένα με οκτώ ΠΑΕ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα στελέχη της NOVA έξι ομάδες έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια και μάλιστα με διμερή δεσμευτική σύμβαση, ενώ άλλες δύο ακόμη είναι στη διαδικασία των υπογραφών, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Παράλληλα, επεσήμαναν ότι τους προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός ότι οι διοικούντες τη Λίγκα παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα. Επιπροσθέτως, τονίζουν από την Κάντζα ότι από τη Λίγκα διαρρέουν ανακρίβειες, όταν πριν λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της Nova για 30 εκατ. ευρώ, πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους.

Αυτό που λένε από την πλευρά της Σούπερ Λιγκ είναι πως ακόμα και σε τέτοια περίπτωση κεντρική διαχείριση μπορεί να υπάρξει ακόμη και με 8 ομάδες, κάτι το οποίο προβλέπεται και στο καταστατικό. Επιπροσθέτως, τονίζουν πως η κεντρική διαχείριση προηγείται των όποιων μεμονωμένων συμβολαίων, οπότε όποιος την έχει θα κατέχει και το προνόμιο να ορίζει το πρόγραμμα των αγώνων.