Από τη συνδρομητική πλατφόρμα τηλεόρασης της Nova θα μεταδίδονται και τη σεζόν 2018-19 οι εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ύστερα από τη συμφωνία της εταιρείας με τις δύο ΠΑΕ.

Ως γνωστόν η Nova αποφάσισε να μην ακολουθήσει την πρακτική των προηγούμενων ετών που την ήθελε να κατέχει το πλήρες πακέτο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λιγκ. Με την κεντρική διαχείριση να διαλύεται, προτίμησε να απευθυνθεί ξεχωριστά σε κάθε ΠΑΕ κλείνοντας deal με αυτές που θεωρεί πιο εμπορικές.

Έτσι, μετά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη σεζόν 2018-19 και του Ολυμπιακού αλλά και της ΑΕΚ, ενώ σίγουρα θα ανακοινώσει και άλλες συμφωνίες, αφού δηλώνει πως κατέχει τα δικαιώματα πέντε επιπλέον ΠΑΕ. Θα ολοκληρώσει το ρόστερ των ομάδων που θα καλύπτει τηλεοπτικά την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν 2018/2019, αφού οριστικοποιηθούν οι ΠΑΕ που θα αδειοδοτηθούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Nova δεν εξασφάλισε αποκλειστικά μόνο τα εντός έδρας ματς των προαναφερθεισών ομάδων για τη Σούπερ Λιγκ, αλλά και τα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς (για τις προκριματικές φάσεις), καθώς και τα φιλικά προετοιμασίας.