Τα θερμά συγχαρητήρια εκφράζει ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος για τον θρίαμβο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

ΣΥΡΙΖΑ

Τα θερμά του συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, την πρώτη στην ιστορία του αθλήματος, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Challenge Cup από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αποτελεί μια σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό. Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, οι αθλήτριες του Ολυμπιακού κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα, κερδίζοντας την τουρκική ομάδα μέσα στην έδρα της» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Τα θερμά μας συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, που είναι το πρώτο στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, αλλά και σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή».

ΝΔ

«Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου Challenge Cup από την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού έκανε υπερήφανη όλη τη φίλαθλη Ελλάδα και επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο του αθλήματος στη χώρα μας» δήλωσε η αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ 'Αννα Καραμανλή και πρόσθεσε: «Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, μέσα από μία συγκλονιστική εμφάνιση στην Τουρκία, απέδειξαν ότι διαθέτουν και το ταλέντο και τα ψυχικά αποθέματα για να πετύχουν μια μεγάλη αθλητική υπέρβαση και να χαρίσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο στον ελληνικό αθλητισμό. Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές αυτής της τεράστιας επιτυχίας και τους ευχόμαστε να κατακτούν πάντα κορυφές».

Ένωση Κεντρώων

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ των γυναικών του Ολυμπιακού που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης. Στις γυναίκες του Ολυμπιακού αξίζουν πολλά μπράβο, γιατί ξεπέρασαν τον εαυτό τους παρότι είχαν να αντιμετωπίσουν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού βόλεϊ. Αυτό σημαίνει ότι η συνεχής προσπάθεια, η καλή οργάνωση και η χάραξη στόχων οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού

«Μεγάλη εμφάνιση για τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Επική ανατροπή μέσα στην Τουρκία! Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο του ελληνικού βόλεϋ γυναικών! Είμαστε περήφανοι και περιμένουμε σε λίγη ώρα και την αντρική ομάδα", αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter o υφυπουργός Αθλητισμού του Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης με ανάρτησή του στο twitter έδωσε τα εύσημα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ των "ερυθρόλευκων" και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ανδρική ομάδα.

«Μεγάλη εμφάνιση για τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Επική ανατροπή μέσα στην Τουρκία! Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ γυναικών! Είμαστε περήφανοι και περιμένουμε σε λίγη ώρα και την ανδρική ομάδα», αναφέρει ο κυβερνητικός παράγοντας στο twitter.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού

Με επιστολή του προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την κατάκτηση του πρώτου διεθνή τίτλου στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ από τις «ερυθρόλευκες».

Ο γγ Αθλητισμού συνεχάρη και δημοσίως τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για τον τίτλο του Challenge Cup στην Τουρκία γράφοντας στο Facebook: «Για τον ΠΡΩΤΟ Ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, από τα κορίτσια του Ολυμπιακού, θερμά συγχαρητήρια»