Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Η έκθεση της NewZoo 2019 Global Esports Market Report, που αναλύει την εξέλιξη των eSports, εκτιμά ότι για πρώτη φορά θα σπάσουν το φράγμα του 1 δισ. δολαρίων στα έσοδα. Ένα ορόσημο για μια βιομηχανία που θα συνεχίσει να αναπτύσσεται τα επόμενα χρόνια.

Tags:

Την ανανεωμένη του λίστα με τους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες του NBA παρουσίασε το εξειδικευμένο μέσο Forbes, με τον δικό μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο να φιγουράρει στην 7η θέση της λίστας.

Αναμετρήσεις δισεκατομμυρίων... Περισσότερα από 11 δισ. ευρώ, είναι η αξία των ρόστερ των ομάδων που θα αγωνιστούν στην φάση των «16» του Champions League που αρχίζει αύριο. Το ακριβότερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου το ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι με αξία 1,17 δισ.

Η σεζόν 2017-18 δεν ολοκληρώθηκε με θετικό πρόστιμο για την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ωστόσο η διοικούντες της δεν μοιάζουν να ανησυχούν από την στιγμή που οι προβλέψεις για το κοντινό μέλλον κάνουν λόγο για εκτίναξη των εσόδων σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Μπορεί η σεζόν 2017-18 να μη μείνει στην ιστορία της Λίβερπουλ ως χρονιά κατάκτησης κάποιου τίτλου, ωστόσο θα έχει πάντα μία ιδιαίτερη σημασία αφού κατά τη διάρκειά της ο σύλλογος κατέγραψε το υψηλότερο ετήσιο καθαρό κέρδος στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Αλεξάντερ Τσεφερίν εξελέγη ξανά στην προεδρία της UEFA, στο σημερινό συνέδριο της εκτελεστικής επιτροπής της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, που διεξάγεται στη Ρώμη.

Η Mάντσεστερ Σίτι είναι η πιο ισχυρή οικονομικά ομάδα στον κόσμο, όπως προκύπτει από το «Football Finance 100» της Soccerex,  μια μελέτη που, βάσει μιας σειράς παραμέτρων, επιτρέπει την κατάταξη των συλλόγων με βάση την οικονομική ισχύ τους.

Οι 20 πιο κερδοφόροι (υψηλότερα έσοδα στον κόσμο)  ποδοσφαιρικοί σύλλογοι στον κόσμο κατέγραψαν ρεκόρ συνολικών εσόδων ύψους 8,3 δισ. ευρώ (4,4 δισ. δολάρια) το 2017/18, με αύξηση 6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με την 22η έκδοση του συλλόγου Football Money League από το Sports Business Group της Deloitte.

Το ποσό-ρεκόρ των 7,03 δισεκατομμυρίων δολαρίων ή διαφορετικά 6,15 δισ. ευρώ, δαπανήθηκε για μεταγραφές το 2018,όπως αναφέρει η ετήσια έκθεση «Global Transfer Market Report» της FIFA, για το περασμένο έτος!

Αρκετά από τα κύρια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά επίσης FIFA, UEFA και άλλες συνομοσπονδίες ποδοσφαίρου, ενώθηκαν προκειμένου να αντιμετωπίσουν την απειλή της «πειρατείας» που προκαλεί η τηλεοπτική υπηρεσία BeoutQ.

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ