Οι παίκτες της πρώτης ομάδας και τα μέλη του τεχνικού τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα Audi, ως προσφορά της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ενός εκ των βασικών χορηγών της «βασίλισσας».

Μία από τις πιο συνηθισμένες χορηγικές εκδηλώσεις για τα κλαμπ που ανήκουν στην ελίτ της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας, είναι αυτή της παράδοσης - παραλαβής αυτοκινήτων, από την εκάστοτε εταιρεία χορηγό. Για την Ρεάλ Μαδρίτης, μία από τις πιο εμπορικές ομάδες στον κόσμο, τα πράγματα δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Έτσι, για ακόμα μία σεζόν, συγκεκριμένα 15η συνεχόμενη, τα αστέρια της Ρεάλ πήραν τα κλειδιά των αυτοκινήτων της Audi που επιθυμούσαν και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί τους για διαφημιστικούς λόγους. H γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει το ποδόσφαιρο πολύ ψηλά στο μάρκετινγκ της, θεωρώντας πως μέσω της σύνδεσης με κορυφαία κλαμπ (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, κλπ) κερδίζει μεγαλύτερη εμπορικότητα.

audi zidane real

Οι περισσότεροι από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, 14 για την ακρίβεια, επέλεξαν για προσωπικό τους φετινό αυτοκίνητο το Q7, και κάποιοι εκ αυτών την ισχυρότερη έκδοση, SQ7. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρυσι είχε επιλέξει ένα S8, αλλά φέτος ο Πορτογάλος πήρε ένα μαύρο RS7 Sportback Performance. O προπονητής της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν θα οδηγεί ένα γκρι RS6 Avant Performance. Την ακριβότερη επιλογή έκανε ο Σέρχιο Ράμος που απέκτησε ένα R8 Spyder, ενώ τη φθηνότερη ο Μάρκο Ασένσιο (S5 Coupe).

real audi benzema

Το στοιχείο που ξεχώρισε στην φετινή εκδήλωση είναι πως οι παίκτες φόρεσαν ειδικές αγωνιστικές στολές και οδήγησαν, εικονικά, το μονοθέσιο Formula Ε της Audi.

audi real oloi