Ακόμα ένα brand καλωσόρισε στην «οικογένεια» των χορηγών της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα την μάρκα τεχνολογικών συσκευών fluo, του Ομίλου Μαυρογένη.

Ο Όμιλος Μαυρογένη διευρύνει την συνεργασία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής στους χορηγούς του «Δικέφαλου» είχε την ηγέτιδα δύναμη στον κλιματισμό GREE, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για την επέκταση της συνεργασίας τους. Έτσι, στους χορηγούς της ομάδας προστέθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, το καινούργιο brand τεχνολογίας fluo, το οποίο περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα από smartphones, tablets, κλιματιστικά, accessories και σύντομα πολλά ακόμα νέα προϊόντα.

Άνθρωποι από τον Όμιλο Μαυρογένη βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (23.11) και συναντήθηκαν με το αγωνιστικό τμήμα λίγο πριν την πρωινή προπόνηση της ομάδας, γνωρίστηκαν με παίκτες και τεχνικό επιτελείο και είχαν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Ο κ. Κώστας Αράπης, εκ μέρους της fluo, μίλησε για την κοινή αναφορά της εταιρείας του με τον ΠΑΟΚ, που είναι η δύναμη και η πρωτοπορία. «Όπως και ο ΠΑΟΚ, έτσι κι ο Όμιλος Μαυρογένη θέλει πάντα να είναι πρωτοπόρος σε ό,τι και αν κάνει. Έτσι, μετά από 25 χρόνια πρωτοπορίας στον κλιματισμό με τη μάρκα GREE, τον παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά του κλιματισμού, τώρα συνεχίζει και ταυτόχρονα επενδύει στη fluo, η οποία ως επίσημος πλέον χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τεκμηριώνει με τον καλύτερο τρόπο το slogan του “what’s next?” και αποδεικνύει ότι πάντα θα φέρνει νέα και θα χτίζει τη σχέση του με τα νεανικά, δυναμικά κοινά που απευθύνεται, στηρίζοντας έμπρακτα τα ενδιαφέροντά τους».

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κ. Γιώργος Λάγγαρης καλωσόρισε τον νέο «σύμμαχο» της ομάδας και ευχαρίστησε τον Όμιλο Μαυρογένη για την έμπρακτη στήριξη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.