Ρεάλ Μαδρίτης και Nivea Men παρουσίασαν την αναβάθμιση της συνεργασίας τους, με την εταιρεία ανδρικής περιποίησης να αναλαμβάνει τον ρόλο Παγκόσμιου Συνεργάτη των Μαδριλένων.

Σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με την Nivea Men. Η είδηση όμως δεν αφορά μόνο την ανανέωση μέχρι το 2022, αλλά την αναβάθμιση της επιτυχημένης χορηγίας.

Στο εξής, η γνωστή εταιρεία ειδών ανδρικής περιποίησης θα αποτελεί Παγκόσμιο Συνεργάτη των πρωταθλητών Ευρώπης. Μέχρι σήμερα, η συνεργασία, που ξεκίνησε το 2013, περιοριζόταν σε κάποιες χώρες, κάτι το οποίο πλέον δεν θα ισχύει.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, οι δύο πλευρές θα σχεδιάσουν και υλοποιήσουν διάφορες προωθητικές καμπάνιες, που θα περιλαμβάνουν τηλεοπτικά διαφημιστικά, προβολή στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και στους επίσημους λογαριασμούς των δύο πλευρών στα social media. Φυσικά, σε αυτά, τα προϊόντα της επωνυμίας και οι αστέρες της ομάδας θα μπουν σε πρώτο πλάνο.

Όπως σχολίασε στην εκδήλωση και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Beiersdorf, στον οποίο και ανήκει η Nivea, η συμφωνία περιλαμβάνει πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως. Τέσσερα χρόνια πριν, υπογράψαμε το πρώτο συμβόλαιο με ισχύ μόνο στην ισπανική αγορά και σταθερά προσθέσαμε και άλλες χώρες. Πλέον, Ρεάλ και Nivea θα παίζουν το απόλυτο παιχνίδι τους παντού.