Τη θέση της στους κορυφαίους χορηγούς της ΔΟΕ (πρόγραμμα TOP), άρα και στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, έως και το 2032 εξασφάλισε η Visa.

Η εταιρεία κολοσσός των οικονομικών υπηρεσιών και των πληρωμών ήρθε σε συμφωνία με τη ΔΟΕ για την ανανέωση της μεταξύ τους εμπορικής συνεργασίας. Η προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών είχε ως λήξη το πέρας των Αγώνων του Τόκιο το 2020, ωστόσο η συνεργασία τους είναι τόσο ωφέλιμη που αποφάσισαν να την επεκτείνουν πρόωρα. Όπως ανακοινώθηκε η επέκταση φτάνει μέχρι και το 2032.

Η Visa, που έχει τον ρόλο του μεγάλου χορηγού της ΔΟΕ από το 1986, θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους διοργανωτές των Αγώνων ώστε να παρέχει τις καλύτερες δυνατές μεθόδους πληρωμών, εφαρμόζοντας όλες τις νέες τεχνολογίες της. Παράλληλα, θα προβάλλεται διαφημιστικά πριν και κατά τη διάρκεια των μεγάλων αθλητικών ραντεβού, ενώ θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα, την εικόνα και το σήμα των Αγώνων στις διάφορες καμπάνιες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία περιλαμβάνει χορηγία και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, με την Visa να είναι μεγάλος αρωγός του Παραολυμπιακού Κινήματος.