Τα νέα τους αυτοκίνητα παρέλαβαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, τα οποία αποτελούν δώρο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Audi που για ακόμα μία σεζόν είναι χορηγός των «Μπλαουγκράνα».

Πριν από λίγες ημέρες σας μεταφέραμε τα νέα για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη προκειμένου η Audi να παραδώσει νέα αυτοκίνητα στα μέλη του αγωνιστικού τμήματος της Ρεάλ. Τώρα ήρθε η σειρά ενός άλλου μεγάλου κλαμπ με το οποίο η γερμανική εταιρεία έχει χορηγική συνεργασία, της Μπαρτσελόνα.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, οι παίκτες της Μπάρτσα επέλεξαν το αυτοκίνητο που επιθυμούν από τα καινούργια μοντέλα της Audi, με την εταιρεία να τους τα κάνει δώρο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί εμπορικά τη διαφημιστική προβολή από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα κυκλοφορήσουν με τον Μέσι και την παρέα του πίσω από το τιμόνι των αυτοκινήτων της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πίστα αγώνων της Βαρκελώνης.

Ο πιο ψαρωμένος στην εκδήλωση ήταν ο νέος τεχνικός των Καταλανών, Ερνέστο Βαλβέρδε, που βρέθηκε για πρώτη φορά σε αντίστοιχη εκδήλωση. Οι περισσότεροι επέλεξαν το Q7, με τους Μέσι, Σουάρεζ και Πικέ να επιλέγουν το RS6 Avant performance, ο Μπουσκέτς ένα R8 Coupe ενώ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε ένα Q7 e-tron quattro.