Ακόμα μία εμπορική συνεργασία υπέγραψε ο Λιονέλ Μέσι, αυτή τη φορά με την εταιρεία Sirin Labs που ειδικεύεται στην παραγωγή ηλεκτρονικών συσκευών που εξασφαλίζουν στον χρήστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια των συναλλαγών του.

Η ανταλλαγή χρημάτων «χέρι με χέρι» μειώνεται συνεχώς, με τις συναλλαγές μέσω διαδικτύου να κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Την ίδια ώρα, όλο και περισσότεροι επενδύουν χρήματα σε bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα. Σε κάθε περίπτωση η ασφάλεια όλων αυτών των συναλλαγών είναι κομβικής σημασίας.

Η εταιρεία Sirin Labs υπόσχεται πως οι ειδικά κατασκευασμένες και διαμορφωμένες συσκευές της (smartphone και laptop) παρέχουν στον χρήστη απόλυτη ασφάλεια. Μέχρι στιγμής απευθυνόταν σε επενδυτές και επιχειρηματίες, ωστόσο πλέον προσπαθεί να γίνει γνωστή και σε μεγαλύτερο κομμάτι του κοινού, καθώς και να κάνει τα προϊόντα της πιο φιλικά στον απλό χρήστη.

Ποιος καλύτερος τρόπος από το αθλητικό μάρκετινγκ και συγκεκριμένα τη διαφήμιση μέσω ενός εκ των γνωστότερων αθλητών. Η Sirin Labs κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τον αστέρα του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να τη διαφημίζει μέσω των social media. Οι οικονομικές λεπτομέρειες του deal δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο η «πιάτσα» του αθλητικού μάρκετινγκ αναφέρει πως για κάθε ανάρτηση ο Αργεντινός μπορεί να λάβει μέχρι και 500.000 δολάρια.

Ακολουθεί η πρώτη ανάρτηση του Μέσι για την Sirin Labs