Το 2017 ήταν ακόμα μία θριαμβευτική χρονιά που θα μπει με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως «χρυσά» είναι τα πριμ που καρπώθηκαν οι άσοι της «βασίλισσας» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Με τη νίκη της το Σάββατο απέναντι στην Γκρέμιο, στον τελικό του Μουντιάλ συλλόγων η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ολοκληρώσει θριαμβευτικά το 2017, κατακτώντας τον πέμπτο από τους έξι δυνατούς τίτλους που διεκδίκησε, μετρώντας τη μοναδική απώλεια στο Κύπελλο Ισπανίας. Μία πορεία που έφερε καινούργια τρόπαια στις προθήκες του «Μπερναμπέου» αλλά και εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς των παικτών.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, οι παίκτες του συλλόγου της ισπανικής πρωτεύουσας, κατάφεραν να κερδίσουν από 2 εκατ. ευρώ ο καθένας σε πριμ. Τα πρώτα χρήματα έφτασαν από την κατάκτηση των κορυφαίων στόχων, του πρωταθλήματος και του Champions League, με την ισπανική ομάδα να πληρώνει 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό καταβλήθηκε σε όλους τους παίκτες και σε πέντε πέντε μέλη του τεχνικού προσωπικού.

Στη συνέχεια, κατέκτησαν επίσης τα δύο Super Cup (από την Ισπανία και την Ευρώπη), στα οποία προστέθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Όπως προέβλεπε η συμφωνία που υπήρχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, για αυτούς τους τίτλους, οι παίκτες έλαβαν ποσό μεγαλύτερο από 500 χιλιάδες ευρώ έκαστος.

Συνολικά, η Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε σε πριμ, για την κατάκτηση των τροπαίων, το καταπληκτικό ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.