Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Πέμπτης (25/06) συνεχίζει την… παράδοση των τελευταίων ημερών! Το Betarades.gr λοιπόν, έχει και πάλι τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

Τα σημεία της ημέρας προέρχονται από το χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο, μας απασχολεί η Πρέμιερ Λιγκ και το κύπελλο Σουηδίας. Στο μπάσκετ, κάνουμε… zoom στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στο σύνολό τους, έχουμε τρεις επιλογές για το στοίχημα που μας αρέσουν πολύ, και εντοπίζονται σε δυνατές αποδόσεις. Πάμε να τις δούμε!

Μεγάλη προσοχή στην Πρέμιερ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το αγγλικό πρωτάθλημα. Η Μπέρνλι υποδέχεται τη Γουότφορντ στις 20:00, και το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Οι φιλοξενούμενοι κυρίως, είναι αυτοί που «καίγονται» και θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Και η Μπέρνλι όμως, δεν πρέπει να χαλαρώσει. Ναι μεν, έχει αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα όλα γίνονται. Επομένως, οφείλει να είναι σοβαρή μέχρι το τέλος και να «καθαρίσει» και μαθηματικά την παραμονή όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Μετά το 1-1 με την Τότεναμ, διασύρθηκε με 5-0 από τη Σίτι στο «Έτιχαντ». Προσγειώθηκε λοιπόν στην πραγματικότητα, και θέλει να σηκώσει κεφάλι απόψε. Για να γίνει αυτό, πρέπει να εμφανιστεί και πάλι δεμένη στην άμυνα.

Απεναντίας, η Γουότφορντ είναι ακόμα σε δύσκολη θέση. Έχει βγει από την επικίνδυνη ζώνη χάρη στις καλές εμφανίσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα. Πήρε ισοπαλία και από τη Λέστερ, με 1-1, την προηγούμενη αγωνιστική. Είναι μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει και ματς λιγότερο από τη Γουέστ Χαμ. Συνεπώς, θα επιχειρήσει να πάρει κάτι από το σημερινό ματς, και γιατί όχι τη νίκη. Πάντως, πρέπει να είναι πολύ προσεκτική αφού ο κάθε πόντος μετράει.

Γενικά, τόσο η Μπέρνλι όσο και η Γουότφορντ δεν αναμένεται να ρισκάρουν ιδιαίτερα. Θα δώσουν βάση πρώτα στην άμυνα και μετά… βλέπουμε. Περιμένουμε «κλειστό» ματς και επιλέγουμε No Goal σε απόδοση 1.90.

 

Τα δίνει όλα η Έλφσμποργκ

Το κύπελλο Σουηδίας βρίσκεται στην προημιτελική φάση του. Τα ματς τώρα είναι μονά, και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Απόψε, η Χάκεν υποδέχεται την Έλφσμποργκ με φόντο τους «4».

Η Χάκεν έχει δημιουργήσει μια καλή ομάδα φέτος, και έχει στόχο την τριάδα και την έξοδο στην Ευρώπη. Βέβαια, ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό και αγνοεί τη νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Σε αυτές, μετράει ισάριθμες ισοπαλίες με Μάλμε, Φάλκενμπεργκ και Σίριους! Η άμυνά της είναι που την «πληγώνει» προς το παρόν. Βάζει γκολ, αλλά δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Έχει κατακτήσει μόλις μια φορά το κύπελλο και στοχεύει σε αυτό φέτος.

Από την άλλη, η Έλφσμποργκ έχει μπει κάπως καλύτερα στο πρωτάθλημα. Έχει και αυτή καλό σύνολο, και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε την Γκέτεμποργκ με 0-1! Την τελευταία αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με τη Χέλσινμπρογκ. Δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά είναι θετικό ότι κράτησε το μηδέν. Είχε προηγηθεί το «Χ» και με τη Χάμαρμπι (2-2). Έτσι, η Έλφσμποργκ αποδεικνύει ότι είναι σκληρό «καρύδι» και θα παλέψει για την πρόκριση. Έχει πάρει τρεις φορές στην ιστορία της το κύπελλο.

Έστω και… οριακά, η Έλφσμποργκ πατάει πιο καλά στο ξεκίνημα. Μπορεί να εκμεταλλευτεί το «μούδιασμα» της Χάκεν και να της βάλει πολύ δύσκολα. Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους, με το Χ2 σε απόδοση 1.85.

 

Το… διασκεδάζουν στην Ισπανία

Από το ποδόσφαιρο, μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και το ισπανικό πρωτάθλημα. Για τον πρώτο όμιλο της τελικής φάσης, η Μπανταλόνα υποδέχεται την Μπασκόνια. Το ματς θα γίνει στις 16:30 και δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Έχει όμως στοιχηματικό!

Η Μπανταλόνα δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο και αποδείχθηκε αυτό στο μίνι πρωτάθλημα. Είναι οριστικά εκτός του Final-4 του πρωταθληματος μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Ούτως ή άλλως, τα πράγματα ήταν δύσκολα για την Μπανταλόνα. Τώρα όμως, έγιναν ακατόρθωτα. Έχει αποκλειστεί και μαθηματικά και θα φροντίσει να… διασκεδάσει το παιχνίδι. Έχει άλλωστε παίκτες, όπως ο Πρέπελιτς, που έχουν έφεση στο σκοράρισμα και μπορούν να προσφέρουν θέαμα.

Το ίδιο ισχύει και για την Μπασκόνια, όσον αφορά το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, για διαφορετικό λόγο. Οι Βάσκοι έχουν κλειδώσει τη δεύτερη θέση και θα δώσουν το «παρών» στα ημιτελικά. Πήραν μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Μάλαγα. Το ματς πήγε στην παράταση, αλλά η Μπασκόνια είχε την ψυχραιμία και επικράτησε με 87-86. Έτσι, θα παίξει στο Final-4 και το σημερινό ματς είναι μια ευκαιρία χαλάρωσης. Θα ξεκουραστεί ο Σενγκέλια, αλλά υπάρχουν παίκτες για να δώσουν ρυθμό στους Βάσκους.

Το Μπανταλόνα - Μπασκόνια δεν θα έχει σκοπιμότητες, και εκεί εστιάζουμε και στο στοίχημα. Προβλέπουμε ένα ωραίο ματς με τον δείκτη του σκορ να ανεβαίνει. Έτσι, ποντάρουμε στο Over 166.5 σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!