Με τρομερό ενδιαφέρον αναμένεται και η σημερινή δράση στο Europa League και όχι μόνο και το Betarades.gr, μετά το χθεσινό 3/3, έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα.

Φυσικά ξεχωρίζει η μάχη του Ολυμπιακού στο “Μολινό” μετά το 1-1 στον Πειραιά, ενώ υψηλής ποιότητας παιχνίδι περιμένουμε στο ουδέτερο Ντούισμπουργκ ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα. Τις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στη vistabet. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Βρίσκει γκολ στο “Μολινό” ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το Γουλβς - Ολυμπιακός στις 22:00. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 στο “Καραϊσκάκης” με τους “Λύκους” φυσικά να έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω (έστω άδειας) έδρας.

Η ομάδα του Νούνο δεν έκλεισε όπως θα ήθελε τη σεζόν στην Premier League και με απολογισμό 2-1-3 στα έξι τελευταία παιχνίδια έμεινε εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Τερμάτισε 7η, υστέρησε στην ισοβαθμία με την Τότεναμ και η Άρσεναλ της “έκλεψε” μία θέση για το επόμενο Europa λόγω Κυπέλλου. Τελευταίο δείγμα της Γουλβς η εύκολη ήττα με 2-0 στο Λονδίνο από την Τσέλσι. 8-7-4 το εντός έδρας ρεκόρ της εντός συνόρων, στους “32” του θεσμού απέκλεισε με άνεση την Εσπανιόλ.

Ο Ολυμπιακός, μετά την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι έτοιμος για ακόμη μία υπέρβαση στην Αγγλία. Highlight της σεζόν του η επική πρόκριση στην παράταση επί της Άρσεναλ, έχει δείξει ότι διαθέτει τα στοιχεία να βάλει δύσκολα και στη Γουλβς. Πλήγμα ο τραυματισμός του Σα, σημαντική απώλεια και ο τιμωρημένος Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός θέλει γκολ στο Μολινό και θα ρισκάρει όσο περνούν τα λεπτά. Έχει την ποιότητα να προβληματίσει την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ και ο ίδιος θα έχει θέματα με τους Χιμένεθ και Τραορέ, ειδικά δίχως τον καλύτερό του στόπερ. Επιλογή μας το καλοπληρωμένο Goal/Goal, σε απόδοση 2.20.

Ποντάρισμα στην εμπειρία

Νωρίτερα, στις 19:55, στην ουδέτερη MSV-Arena του Ντούισμπουργκ Σεβίλλη και Ρόμα θα παλέψουν σε μονό νοκ άουτ αγώνα για μία θέση στα προημιτελικά του Europa League.

Η Σεβίλλη επέστρεψε πολύ σοβαρή από την καραντίνα με 6 νίκες και 5 ισοπαλίες και κέρδισε με άνεση το εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Συνολικά η ομάδα του Λοποτέγκι μετρά 17 παιχνίδια αήττητη, απο τις 9 Φλεβάρη. Μάλιστα ανέβασε στροφές στην τελική ευθεία της Primera, με 5/6 νίκες και μόλις ένα γκολ παθητικό σε αυτό το διάστημα! Ίσως η πιο έμπειρη ομάδα του θεσμού με 5 κατακτήσεις του τροπαίου από το 2006 και μετά!

Η Ρόμα ολοκλήρωσε εξίσου εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στη Serie A, από τις 8 Ιουλίου και μετά κατέγραψε 7 νίκες και 1 ισοπαλία, τερματίζοντας στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Και στα 8 τελευταία της παιχνίδια σκόραρε τουλάχιστον 2 γκολ, έκλεισε τη σεζόν με δύο διπλά στο Τορίνο!

Η Σεβίλλη είναι ελαφρώς πιο ποιοτική και σαφώς πιο έμπειρη σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολύ στιβαρή στην άμυνα στο φινάλε της σεζόν, θα την εμπιστευτούμε στον άσο του 2.35.

Αλλαγή κλίματος στην ΑΪΚ

Κλείνουμε τις σημερινές μας προτάσεις από τη Σουηδία και συγκεκριμένα τη Friends Arena, όπου στις 20:00 η ΑΪΚ υποδέχεται την Έλφσμποργκ για την 13η αγωνιστική της Allsvenskan.

Η AΪΚ πορεύεται με νέο προπονητή από την προηγούμενη αγωνιστική και φιλοδοξεί να κάνει ένα restart στη σεζόν, με στόχο να πλησιάσει την πρώτη 3αδα, από την οποία απέχει 10 πόντους. Τελευταίο της αποτέλεσμα το 0-0 στην έδρα της Κάλμαρ, δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Η Έλφσμποργκ από τη μεριά της κατατάσσεται 4η με 21 πόντους, στο -2 από την τριάδα και έρχεται στον αγώνα από δύο σερί ισοπαλίες με σκορ 3-3!

Νέος αέρας στην ΑΪΚ, περιμένουμε αλλαγή νοοτροπίας και η άμυνα της Έλφσμποργκ αποτελεί ευνοϊκό σύμμαχο για επιστροφή στις νίκες. Επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.