Πολύ ενδιαφέρον και το σημερινό (10/08) ποδοσφαιρικό κουπόνι με νοκ άουτ αναμετρήσεις στη Γερμανία και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατά προγνωστικά Europa League.

Στο Ντίσελντορφ η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν, στην Κολωνία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Κοπεγχάγη, ενώ ξεκινούν τα play out στη Serie B. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των σημερινών μας επιλογών.

Ίντερ για 4αδα!

Στις 22:00, στην ουδέτερη Merkur Spiel-Arena του Ντίσελντορφ, Ίντερ και Λεβερκούζεν θα παλέψουν για μία θέση στα ημιτελικά του Europa League. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Ίντερ, έστω και δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Χετάφε την περασμένη Τετάρτη και έκανε ένα ακόμη βήμα για τον τελικό που είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Κόντε. Οι Ισπανοί μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, όμως οι νερατζούρι ισορρόπησαν τον αγώνα, πήραν μέτρα, δημιούργησαν ευκαιρίες και προηγήθηκαν με παλικαρίσιο γκολ του Λουκάκου στο 33’ Ένα αχρείαστο πέναλτι του Γκοντίν έδωσε την ευκαιρία στο Μολίνα να ισοφαρίσει στο 76’, αλλά ο Ισπανός φορ αστόχησε. Ο Έρικσεν “καθάρισε” την πρόκριση στο 83ο λεπτό, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγώνα ως αλλαγή.

Η Λεβερκούζεν είχε ουσιαστικά “κλειδώσει” την πρόκριση στην 8αδα από το Μάρτιο, όταν και πέρασε νικηφόρα από τη Γλασκώβη με 1-3. Στη ρεβάνς της Πέμπτης δεν ανέβασε στροφές και επικράτησε της Ρέιντζερς με 1-0. Σκόρερ της νίκης ο Ντιαμπί στο 51ο λεπτό. Φανερά εκτός ρυθμού οι “ασπιρίνες” μετά από 1 μήνα δίχως αγώνες.

Η Ίντερ έρχεται με καλό μομέντουμ στον αγώνα, διατηρεί το ρυθμό που “έχτισε” στο τέλος της Serie A και έχει το προβάδισμα απόψε. Οι Λουκάκου και Λαουτάρο αναμένεται να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην άμυνα των Γερμανών, που ακόμη ψάχνονται μετά το φινάλε της Bundesliga. Επιλογή μας η Ίντερ στον άσο του 2.14.

Με τα γκολ στο “Adriatico

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Πεσκάρα, όπου στις 22:00 η τοπική ομάδα υποδέχεται την Περούτζια για τα play out της Serie B. Πρόκειται για διπλές αναμετρήσεις με ρεβάνς στην έδρα της Περούτζια.

Η Πεσκάρα ολοκλήρωσε άσχημα την κανονική σεζόν με μόλις μία νικη στα τελευταία 9 παιχνίδια της, την τελευταία αγωνιστική (31/07) ηττήθηκε στη Βερόνα από την Κιέβο (1-0).

Η Περούτζια κατέκτησε επίσης μόλις μία νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια, ηττήθηκε στα δύο τελευταία και μπήκε στα playout με ένα βαθμό λιγότερο από την τελευταία θέση “σωτηρίας”. Στα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το G/G & Over 2.5.

Σε κακό φεγγάρι αμφότερες οι ομάδες, με προβλήματα στην άμυνα, θα ακολουθήσουμε την τάση της Περούτζια και τη μεταξύ τους παράδοση και θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.91.

Επικίνδυνη η Γκρόρουντ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από το Βορρά. Στις 19:00 η Στρόμεν φιλοξενει την Γκρόρουντ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στη Β’ Νορβηγίας.

Η Στρόμεν βρίσκεται στην 14η θέση με 4 πόντους (2-1-4) λόγω αφαίρεσης βαθμών, προερχόμενη από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ράουφος (1-1).

Η Γκρόρουντ είναι αήττητη στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της και βρίσκεται στην 9η θέση με 10 βαθμούς, στο -5 από την απευθείας άνοδο. Πιο πρόσφατο αποτέλεσμά της η εντός έδρας νίκη επί της Ούλεσανκερ (3-1).

Αμφίρροπη αναμέτρηση, η νεοφώτιστη Γκρόρουντ βγάζει ενθουσιασμό στο παιχνίδι της και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σήμερα. Ποντάρουμε στο 2 DNB, σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.