Σήμερα, Τετάρτη,το πρόγραμμα είναι πλούσιο με αρκετές επιλογές σε διοργανώσεις παγκοσμίως. Επιλέξαμε Champions League και League Cup Αγγλίας. Ειδικότερα, θα ασχοληθούμε με τους αγώνες Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ντιναμό Μπρεστ, Μίντιλαντ-Γιούνγκ Μπόις Ίπσουιτς-Φούλαμ.

Πριν φτάσουμε στις αναμετρήσεις, να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Betarades.gr θα βρείτε άρθρα και χρήσιμες πληροφορίες για το στοίχημα, όπως προγνωστικά Champions League.

Μεγάλο σκορ Μακάμπι και Ντιναμό

Ξεκινάμε με την Μάκαμπι Τελ Αβίβ και τη Ντιναμό Μπρεστ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις 20:00. Η πρωταθλήτρια Ισραήλ μπορεί να μην τα πάει τόσο καλά εντός συνόρων προς το παρόν, καθώς έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Μπνέι Γιεχούντα στο τελευταίο της ματς. Θέλει να αφήσει πίσω τη μέτρια ψυχολογία και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θέτει ψηλά τον πήχυ. Το σύνολο του Γιώργου Δώνη θέλει να τριτώσει… το καλό και να φτάσει ως τους ομίλους της διοργάνωσης για τρίτη φορά στην ιστορία του. Απώλεια η απουσία του Σάμποριτ.

Η Ντιναμό Μπρεστ, από την άλλη έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν. Η έτερη πρωταθλήτρια, Λευκορωσίας αυτή τη φορά, κέρδισε με 4-2 τη Ντιναμό Μινσκ στο πιο πρόσφατο ματς της. Είναι η τέταρτη σερί χρονιά που δίνει το “παρών” στην Ευρώπη και μάλιστα κατάφερε στους δύο προηγούμενους γύρους να περάσει τις δύσκολες αντιπάλους Αστάνα και Σαράγιεβο. Εδώ αναμένουμε αρκετά τέρματα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Θα πάμε με over 2.5, σε απόδοση 1.95.

Φαβορί οι Ελβετοί

Στη συνέχεια, περνάμε στην αναμέτρηση της Μίντιλαντ με τη Γιούνγκ Μπόις στις 21:30. Δύσκολη η αρχή της αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα για τη Μίντιλαντ, που ηττήθηκε εντός από τη Σοντερίσκε με 2-0 και είχε μια κακή εμφάνιση. Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Δανίας και στον προηγούμενο γύρο Champions League κέρδισε τη Λουντογκόρετς εκτός, σε ένα ματς που κρίθηκε από το γκολ του Ζούνιορ Μπρουμάντο στο 78’.

Η Γιούνγκ Μπόις έχει μέχρι στιγμής αγωνιστεί σε Κύπελλο, το οποίο κατέκτησε κόντρα στη Βασιλεία, και σε Ευρώπη. Αντιμετώπισε την Κλάκσβικ και παρά το μέτριο πρώτο ημίχρονο με ευκολία πέρασε με 3-1. Προέρχεται από το πολύ καλό φιλικό παιχνίδι της με τη Λωζάνη , όπου κέρδισε με σκορ 5-1. Θα επιλέξουμε νίκη της φιλοξενουμενης ομάδας με επιστροφή χρημάτων στην ισοπαλία, καθώς εμφανίζεται πιο έτοιμη, ενώ η Μίντιλαντ έχει αμυντικές αστάθειες. Δηλαδή, διαλέγουμε διπλό draw no bet, σε απόδοση 1.88.

Πολλά τέρματα στην Αγγλία

Για το τέλος, έχουμε Ίπσουιτς και Φούλαμ στις 21:00. Δεύτερος προκριματικός του League Cup για την αναμέτρηση. Η γηπεδούχος έχει μία ήττα και δύο νίκες στην έδρας της στο πρωτάθλημα. Κέρδισε τελευταία τη Γουίγκαν με 2-0, πιάνοντας μια απόδοση που δεν ήταν αξιοσημείωτη, αλλά ούτε και κακή. Ποντάρει σε νίκη στο σημερινό παιχνίδι και αντιμετωπίζει απουσίες.

Η Φούλαμ έκανε αρνητική αρχή στην Πρέμιερ, με ήττα 0-3 από την Άρσεναλ και εικόνα που προβληματίζει, καθώς βρέθηκε να χάνει από νωρίς. Να πούμε, όμως, πως εκτός έδρας τη χρονιά που διανύουμε έχει χάσει μόνο από πολύ δυνατότερες ομάδες. Περιμένουμε αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, οπότε είναι ερωτηματικό το πώς θα παρουσιαστεί. Θα πάμε στα σίγουρα και θα επιλέξουμε να ποντάρουμε σε πολλά γκολ. Δηλαδή, over 2,5, σε απόδοση 1.90.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποιά σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.