Δευτέρα σήμερα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο παιχνίδια από το κουπόνι πάμε στοίχημα.

Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Πάντερμπορν - Αμβούργο για τη Β' Γερμανίας και ΑΪΚ Στοκχόλμης - Μιάλμπι για το πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας στη Σουηδία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από τα casino online και το διαδικτυακό στοίχημα.

Αμβούργο με κάλυψη

Ξεκινάμε από τη Γερμανία και την αναμέτρηση Πάντερμπορν - Αμβούργο. Από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Χολστάιν Κίελ προέρχεται η Πάντερμπορν, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, στο οποίο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Από την πλευρά του το Αμβούργο μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα επικρατώντας στο γήπεδό του με 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Προηγήθηκε στο φινάλε του ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τερόντε, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-0 στο 60’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις.

Το Αμβούργο μετά από δύο χρόνια στη Β’ κατηγορία, έχει και φέτος ως στόχο την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, μπήκε δυνατά στη σεζόν, την ίδια ώρα που η Πάντερμπορν προβλημάτισε με την εικόνα της την προηγούμενη εβδομάδα. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας το 2 DNB σε απόδοση 1.80 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Κερδίζει η ΑΪΚ

Συνεχίζουμε με Σουηδία και την αναμέτρηση ΑΪΚ Στοκχόλμης - Μιάλμπι. Σε μία εύκολη νίκη έφτασε την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΪΚ. Υποδέχθηκε τη Χάμαρμπι και επικράτησε με 3-0, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από την Χάκεν και την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με τη Μάλμε. Συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και οι τρεις βαθμοί σήμερα αποτελούν μονόδρομο. Η Μιάμλπι, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε την Κάλμαρ και επιβλήθηκε, έστω και δύσκολα, με 1-0. Επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρία παιχνίδι (0-2-1), φιγουράρει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 πόντους, στο +9 απ’ τον απευθείας υποβιβασμό.

Η ΑΪΚ πήρε ψυχολογία μετά την άνετη νίκη κόντρα στη Χάμαρμπι, διατηρείται χαμηλά στη βαθμολογία και είναι υποχρεωμένη τέτοιου είδους παιχνίδια να τα παίρνει. Αποτελεί το φαβορί του αγώνα, θεωρούμε ότι θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στη νίκη. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.91.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.