Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τρίτης (03/11) είναι πλούσιο και διαθέτει πολλές επιλογές αγώνων με ενδιαφέρον!

Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τρεις ξεχωριστές σημερινές προτάσεις. Σας θυμίζουμε πως στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για νόμιμες στοιχηματικές, όπως η Betshop, ενώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το στοίχημά σας. Ας περάσουμε στις επιλογές μας!

Με την αμυντική οργάνωση του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στις 22:00 τον Ολυμπιακό, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι φυσικά μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση, όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε τέτοια παιχνίδια.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό της. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη (1-0) απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έχει κάνει εντυπωσιακή αρχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με δύο νίκες, επί της Μαρσέιγ (3-0) και της Πόρτο (3-1) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο Γκουαρντιόλα αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Άρη, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League πέτυχε πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί της Μαρσέιγ, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε με 2-0 από την Πόρτο. Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία των ερυθρόλευκων, που στο πρωτάθλημα έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα. Θα κάνει, όμως, αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ και ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοια δύσκολα παιχνίδια και να κρατήσει χαμηλό το τέμπο. Θα πάμε με το Under 3.5 σε απόδοση 2.00.

Με την ποιότητα της Μπρέντφορντ

Η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Σουόνσι για την δέκατη αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχονται από θετικά αποτελέσματα.

Έχει καταφέρει να πάρει τα πάνω της η Μπρέντφορντ μετά την ήττα (3-2) από την Στόουκ και την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Νόριτς και επικράτησε εύκολα εκτός έδρας επί της Λούτον με 3-0. Αυτό στο οποίο δίνει μεγάλη έμφαση ο προπονητής Τόμας Φρανκ, είναι η προσπάθεια για βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας του. Δεν μπορεί να υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους τραυματίες Γκούντι, Γιάνσον και Νόργκααρντ.

Η Σουόνσι έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στα δυο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της έχει φέρει ισάριθμες ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) με τις Κόβεντρι και Μπρίστολ Σίτι. Σημαντική απουσία για τους φιλοξενούμενους ο μέσος Γκιμπς- Γουάιτ, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Μπάιερς.

Η Μπρέντφορντ δείχνει να συνέρχεται και χρειάζεται  μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη για να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Έχει την ποιότητα για να το καταφέρει, έστω και αν υποδέχεται μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 2.00.

Με την ανωτερότητα της Μπουργκ

Η Μπουργκ υποδέχεται την Μπαχτσέσεχιρ, για την έκτη αγωνιστική στο EuroCup. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την σημερινή της αντίπαλο.

Η Μπουργκ προέρχεται από μια εντυπωσιακή όσο και απρόσμενη για πολλούς εκτός έδρας νίκη με 89-76 επί της Παρτιζάν. Με κορυφαίο τον Πέλος που σημείωσε 28 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ, πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε δύσκολα στην έδρα της με 84-77 από τη πρωτοπόρο και αήττητη Μπανταλόνα.

Η Μπαχτσέσεχιρ βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος της χώρας της με εννιά βαθμούς. Αντίθετα, η ευρωπαϊκή της πορεία είναι τραγική μέχρι στιγμής, καθώς προέρχεται από πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην τελευταία από αυτές, βέβαια, το πάλεψε ιδιαίτερα και έβαλε δύσκολα στην Βενέτσια, όμως τελικά ηττήθηκε με 88-82 στη παράταση. Με τον Αμερικανό Γκριν να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Η Μπουργκ είναι καλύτερη ομάδα από τη σημερινή της αντίπαλο. Έδειξε, μάλιστα, απέναντι στην Παρτιζάν οτι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μπορεί να κερδίσει άνετα την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Προτείνουμε 1 (-6.5) σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.