Μετά από ένα συναρπαστικό ευρωπαϊκό τριήμερο, το σημερινό (11/12) κουπόνι κινείται και πάλι σε εγχώριους ρυθμούς, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρία δυνατά προγνωστικά από Γερμανία, Γαλλία και Euroleague. Πάμε άμεσα στην ανάλυση των σημείων μας.

Ανοιχτό ματς στο Σαντχάουζεν

Ξεκινάμε το σημερινό πρόγραμμα με προγνωστικά Γερμανίας! Στις 19:30, η Σαντχάουζεν υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ στον αγώνα που ανοίγει την αυλαια της 11ης αγωνιστικής 2.Bundesliga.

Η Σαντχάουζεν επέστρεψε στις νίκες την Κυριακή, μετά από έξι αγωνιστικές δίχως “τρίποντο”. Πέρασε νικηφόρα (2-3) από την έδρα της Βίρτσμπουργκερ Κίκερς και πήγε στους 11 πόντους, ισόβαθμη με την Μπράουνσβαϊγκ στα όρια της επικίνδυνης ζώνης. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το Over.

Η Γκρόιτερ αντιθέτως, έρχεται από την πρώτη της ήττα το τελευταίο δίμηνο! Το 0-1 από τη Χάιντενχαϊμ διέκοψε ένα νικηφόρο σερί 5 αναμετρήσεων, με το οποίο βρέθηκε στη 2η θέση της κατηγορίας, στο -1 από την κορυφή. Πριν την τελευταία ήττα μετρούσε 4/5 Over!

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι, ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, αμφότεροι αρέσκονται σε ανοιχτά παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.75.

Ρίσκο η Σεντ Ετιέν, επικίνδυνη η Ανζέ

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία, όπου στις 21:30, Σεντ Ετιέν και Ανζέ διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής στη Ligue 1.

Σε κακό “φεγγάρι” η Σεντ Ετιέν, μετά από την εντυπωσιακή εκκίνηση και τις 3/3 νίκες, μετρά 10 παιχνίδια δίχως “τρίποντο”! Μετά από 7 σερί ήττες, απέσπασε ισοπαλίες από τη Λιλ (1-1 εκτός) και την Ντιζόν (0-0 εκτός). Παρά το αρνητικό σερί παραμένει στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, όμως οφείλει να αντιδράσει άμεσα για να μην μπλέξει.

Η Ανζέ είναι πολύ επικίνδυνη και φέτος και με 22 πόντους συγκομιδή είναι στην 7η θέση και στο -6 από την κορυφή! Έρχεται από δύο καλές εμφανίσεις και νίκες επί των Λανς (1-3 εκτός) και Λοριάν (2-0 εντός).

Οι “στεφανουά” έδειξαν σημάδια ανάκαμψης στα δύο τελευταία ματς και οφείλουν να μπουν δυνατά σήμερα. Απέναντί τους όμως βρίσκουν μία πολύ ικανή ομάδα στα εκτός, χαρακτηριστικά η Ανζέ έρχεται από τρία σερί διπλά και πέντε σερί Goal/Goal μακριά από το γήπεδό της. Περιμένουμε ευκαιρίες και στις δύο περιοχές, θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Ρολάρει το “τριφύλλι”

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ. Στις 21:00, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Σε ανοδική τροχιά οι “πράσινοι”, επικράτησαν στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους στο θεσμό, έρχονται από σπουδαία εμφάνιση και διπλό στο Μιλάνο. Νίκη που τους δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια, παρότι είναι τρεις νίκες εκτός 8αδας.

Σε αντίθετη τροχιά η Ζαλγκίρις, έρχεται από 6 σερί ήττες στη διοργάνωση, πιο πρόσφατη το 62-73 από την Μπαρσελόνα στο Κάουνας.

Ο Παναθηναϊκός έχει το μομέντουμ και την παράδοση (13/14 νίκες στο ΟΑΚΑ) απέναντι στη Ζαλγκίρις και θα τον στηρίξουμε απόψε στον άσο του 1.71.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.