Πολύ ενδιαφέρον το κουπόνι της Τρίτης (22/12) με αγωνιστική δράση σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία και Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές στοιχήματος, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην Stoiximan!

 

Ζει για τα ντέρμπι η Βαλένθια

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από την Ισπανία και συγκεκριμένα το Mestalla, όπου στις 18:30, η Βαλένθια υποδέχεται τη Σεβίλλη για την 15η αγωνιστική της La Liga.

Η Βαλένθια αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Είναι 13η με 15 πόντους, μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -6 από την πρώτη εξάδα. Το Σάββατο όμως έκανε σπουδαία εμφάνιση στο Καμπ Νου, όπου το τελικό 2-2 μάλλον την αδικεί. Εξαιρετική στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με τον Ντιακαμπί και είχε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα, δεν απειλήθηκε καθόλου στην άμυνα, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου καταλογίστηκε αυστηρό εώς ανύπαρκτο πέναλτι για την Μπαρσελόνα, με το οποίο ισοφάρισε στο “ριμπάουντ” ο Μέσι. Η ανατροπή ήρθε σε μια φάση διαρκείας από τον Αραούχο, αλλά οι “νυχτερίδες” είχαν απάντηση για το 2-2 με τον Μάξι Γκόμες. Παρουσιάζονται πολύ ανταγωνιστικές στα ντέρμπι, άλλωστε τελευταίο  “τρίποντο” ήταν το 4-1 επί της Ρεάλ στο Μεστάγια, ενώ από την Ατλέτικο ηττήθηκαν πολύ δύσκολα (0-1) με αυτογκόλ στο 80’+!

Η Σεβίλλη, εκεί που έδειχνε ότι πιάνει ρυθμό, ήρθε η εντός έδρας “γκέλα” με τη Βαγιαδολίδ το Σάββατο. Η ομάδα του Λοπετέγκι προηγήθηκε με πέναλτι του Οκάμπος στο 31’, δεν κατάφερε να “καθαρίσει” το ματς και δέχθηκε την ισοφάριση στο 87’. Οι Ανδαλουσιάνοι βρίσκονται στην 7η θέση με 20 πόντους, στο -5 από την 4αδα με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η Βαλένθια ήταν πολύ καλή με την Μπάρσα και γενικά στα ντέρμπι φέτος παρουσιάζεται με έξτρα κίνητρο. Η Σεβίλλη δεν πείθει για να προσφέρεται τόσο ξεκάθαρο φαβορί στο Μεστάγια. Επιλογή με στοιχηματική αξία το 1Χ σε απόδοση 1.90.

 

Πολλά γκολ στη Δρέσδη

Περνάμε στη Γερμανία, όπου διεξάγεται ο 2ος γύρος του Κυπέλλου. Στις 21:45, η Ντινάμο Δρέσδης υποδέχεται την Ντάρμσταντ.

Οι γηπεδούχοι είναι πρωτοπόροι στη Γ’ κατηγορία της χώρας και το μεγάλο φαβορί για άμεση επάνοδο στην 2.Bundesliga. Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, προέρχονται από 3 σερί και 7/8 νίκες, έχοντας σκοράρει 21 γκολ σε αυτό το διάστημα!

Η Ντάρμσταντ είναι 10η στην 2.Bundesliga και προέρχεται από δύο πειστικές νίκες, 0-4 στην Γκρόιτερ Φιρτ και 2-0 με τη Βίρτσμπεργκερ Κίκερς εντός. Διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 25 γκολ σε 13 παιχνίδια.

Αμφότερες οι ομάδες έρχονται στο σημερινό παιχνίδι με καλό μομέντουμ και είναι ξεκάθαρο πως διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση. Σκοράρουν με συνέπεια και περιμένουμε να συνεχίσουν σε αυτό το δρόμο. Ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.80. 

 

Σε κατήφορο η Εφές

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ! Στις 19:30, η Εφές υποδέχεται την Μπαρσελόνα για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Τούρκοι είναι στην 9η θέση με ρεκόρ 7-8, προερχόμενοι από τρεις σερί ήττες στα χέρια των Βαλένθια (76-74 εκτός), ΤΣΣΚΑ (100-65 εκτός) και Μιλάνο (69-72 εντός).

Η Μπάρσα είναι 2η με ρεκόρ 11-4 και την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε στο σουτ από την Μακάμπι στη Βαρκελώνη (67-68).

Η Εφές είναι σε κακή κατάσταση, υστερεί σε ποιότητα των Καταλανών, που θέλουν να αφήσουν πίσω τους την οριακή ήττα από τη Μακάμπι και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Ποντάρουμε στο διπλό του 1.70.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.