Είναι η δεύτερη μέρα του νέου έτους, και το κουπόνι πάμε στοίχημα γεμίζει και πάλι! Όλο και περισσότερα πρωταθλήματα παίζουν ξανά μπάλα.

Το Betarades.gr έχει κρατήσει τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Όλες τις επιλογές μας, τις βρίσκετε από τώρα στην bet365.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Θέλτα με μόνο στόχο την επιστροφή στις νίκες. Έχουμε σημείο από τον αγώνα. Στοιχηματικά μας ενδιαφέρει επίσης η Πρέμιερ Λιγκ, και ένα μεγάλο ντέρμπι στην Πορτογαλία. Εννοείται, ότι δεν ξεχνάμε και το μπάσκετ, και ξεχωρίσαμε προγνωστικό και από τη «σπυριάρα». Περνάμε λοιπόν, στις τέσσερις επιλογές μας!

Σοβαρεύεται η Ρεάλ

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τη Λα Λίγκα. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Θέλτα στις 22:00. Οι Μαδριλένοι έχουν μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Η Ρεάλ έτρεχε μια περίοδο φόρμας, αλλά ήρθε η ώρα να σκοντάψει την περασμένη αγωνιστική. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Έλτσε και έφυγε μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Επαναπαύτηκε στο προβάδισμά της η «Βασίλισσα», χωρίς λόγο, και το πλήρωσε. Ωστόσο, αυτό το ματς ήταν η εξαίρεση στον κανόνα για τη Ρεάλ που παίζει καλό ποδόσφαιρο τελευταία. Δεν θέλει να δει την Ατλέτικο να ξεφεύγει κι άλλο και οφείλει να μπει δυνατά σήμερα η ομάδα του Ζιντάν.

Η Θέλτα με τη σειρά της, έχει μεταμορφωθεί στην κυριολεξία μετά την έλευση του Κουδέτ στον πάγκο. Εκεί που ήταν εύκολη λεία για τους αντιπάλους της, πλέον δεν χάνει με τίποτα. Παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Βέβαια, φαίνεται να βγάζει μαι κόπωση στα πιο πρόσφατα ματς. Όμως παίρνει αποτελέσματα. Προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Ουέσκα. Ξέρει ότι έχει πιο δύσκολο έργο απόψε, αλλά θα το παλέψει.

Φαβορί υπάρχει στο ματς και είναι οι γηπεδούχοι. Έχουν ισχυρό κίνητρο και πιστεύουμε μπορούν να πάρουν μια «καθαρή» νίκη. Πάμε με τη Ρεάλ -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Ρεάλ νικήσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.94.

 

Ματσάρα στην Πρέμιερ

Στην Αγγλία τώρα, και την Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Μπρομ φιλοξενεί την Άρσεναλ. Το ματς αρχίζει στις 22:00. Δεν θα μπλέξουμε με τελικό αποτέλεσμα, αλλά θα ασχοληθούμε με τα γκολ!

Η Γουέστ Μπρομ είναι μια κρύο, μια ζέστη στο πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, της αρέσουν μόνο τα… δύσκολα, αφού εκεί ανταποκρίνεται καλύτερα. Είναι πολύ «σκληρό καρύδι» απέναντι στους μεγάλους και δεν χάνει. Έχει πάρει ισοπαλία από την Τσέλσι στο Λονδίνο, και πριν λίγες μέρες από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Ωστόσο, την προηγούμενη αγωνιστική διασύρθηκε με 0-5 από τη Λιντς. Βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και οφείλει να «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια.

Η Άρσεναλ από την άλλη, διανύει ίσως την καλύτερή της περίοδο από την αρχή της σεζόν. Το ντέρμπι με την Τσέλσι της άλλαξε το μομέντουμ. Πήρε μεγάλη νίκη εκεί με 3-1 και συνήλθε. Στη συνέχεια, πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Μπράιτον με 0-1. Έπαιξαν καλά οι «Κανονιέρηδες» και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Γενικά, βρίσκει ρυθμό η Άρσεναλ και θα κυνηγήσει το τρίποντο και απόψε.

Οι γηπεδούχοι πρέπει να πάρουν κάτι από το ματς και θα ψάξουν το γκολ. Αυτό θα κάνει και η Άρσεναλ που έχει την ποιότητα σαφώς για να σκοράρει, αλλά αμυντικά δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Το Goal/Goal στο 1.91 έχει αξία.

 

Το ντέρμπι στη Σπόρτινγκ

Μεταφερόμαστε στην Πορτογαλία και τη Λισαβόνα! Για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Σπόρτινγκ υποδέχεται τη Μπράγκα. Πρόκειται για ένα ντέρμπι, στο οποίο θα πάρουμε θέση!

Πρώτη και… καλύτερη είναι μέχρι τώρα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι μετά από τις 11 πρώτες αγωνιστικές, με εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες. Διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, έχοντας δεχτεί μόλις οκτώ γκολ. Παράλληλα, τα πάνε πολύ καλά και στην επίθεση. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισαν 1-2 τη Μπελενένσες, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Είναι σε φοβερό μομέντουμ η Σπόρτινγκ.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπράγκα παίζει και αυτή ωραίο ποδόσφαιρο φέτος. Την έχουν δει περισσότερο οι Έλληνες φίλαθλοι και στα ματς με την ΑΕΚ για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπράγκα πήρε την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης και στο πρωτάθλημα είναι στο -5 από την κορυφή. Προέρχεται από το άνετο 1-4 επί της Μποαβίστα. Στην επίθεση είναι «φωτιά» η Μπράγκα, αλλά αμυντικά έχει τα κενά της.

Καλοί οι φιλοξενούμενοι φέτος, αλλά η Σπόρτινγκ είναι σε άλλο επίπεδο. Παίζει και στην έδρα της και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 2.10.

 

Και στο μπάσκετ… Ρεάλ!

Περνάμε από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ, και το πρωτάθλημα Ισπανίας. Η Τενερίφη παίζει εντός έδρας με τη Ρεάλ στις 19:00. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι για το ροζ φύλλο αγώνα.

Η Τενερίφη είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Μέσα σε λίγες μέρες, πήρε δύο συνεχόμενες νίκες. Αρχικά, την Κυριακή, κέρδισε με 93-81 την Ανδόρρα, με Χουέρτας και Σερμαντίνι να ξεχωρίζουν. Την Τρίτη, πήρε μεγάλη νίκη επί της Εστουδιάντες με 90-64! Συνεχίζουν να απουσιάζουν Τοντόροβιτς και Μπόγρης. Επιθετικά τα πάει περίφημα η Τενερίφη, αλλά δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο σε αυτό αν θέλει να κάνει κάτι καλό στη σεζόν. Είναι φορμαρισμένη η Τενερίφη, αλλά σήμερα δίνει το πιο δύσκολο παιχνίδι της, από αυτά που έδωσε τελευταία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τώρα, έχει έναν και μοναδικό στόχο στο σημερινό παιχνίδι. Την επιστροφή στις νίκες, όσον αφορά το πρωτάθλημα. Δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο Κλάσικο με την Μπαρτσελόνα την Κυριακή, και ηττήθηκε με 87-82, εντός έδρας. Δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις απέναντι στην άμυνα των Καταλανών. Παρόλα αυτά, έδειξε την κλάση της στην Ευρωλίγκα, όπου επικράτησε της Εφές με 65-73. Διαθέτει τρομερούς παίκτες η Ρεάλ και είναι το φαβορί σήμερα.

Έχει κάνει καλά παιχνίδια η Τενερίφη, όμως δεν παύει να είναι το αουτσάιντερ. Θεωρούμε ότι η Ρεάλ θα κάνει το χρέος της δείχνοντας την ποιότητά της για ακόμα μια φορά. Πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.78.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.