To Champions League δεσπόζει και σήμερα Τετάρτη (17/02) στο στοιχηματικό κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς.

Παράλληλα, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανοιχτό παιχνίδι στην Ανδαλουσία!

Στις 22:00, η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη φάση των “16” στο Champions League.

Κυνικοί, αποτελεσματικοί οι Σεβιγιάνοι έχουν χτίσει ένα εντυπωσιακό σερί 9 διαδοχικών νικών, με μόλις ένα γκολ παθητικό από τις 16 Ιανουαρίου! Βρίσκονται με το ένα πόδι στον τελικό του Copa Del Rey μετά το 2-0 επί της Μπαρσελόνα στον πρώτο ημιτελικό, ενώ στο πρωτάθλημα έχουν εδραιωθεί στην 4η θέση με 45 πόντους, 7 περισσότερους από τη Σοσιεδάδ και με παιχνίδι λιγότερο! Το Σάββατο δυσκολεύτηκαν, αλλά πήραν ένα ακόμη “τρίποντο” με το 1-0 επί της Ουέσκα στο Σάντσεθ Πιθχουάν. Στους ομίλους του Champions League τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από την Τσέλσι και μπροστά από Κράσνονταρ και Ρεν, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση από την 4η κιόλας αγωνιστική.

Η Ντόρτμουντ απογοητεύει στην Μπουντεσλίγκα και κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός του επόμενου Champions League. Μετά την ήττα στο Φράιμπουργκ (2-1), το Σάββατο έχασε κι άλλους βαθμούς με το εντός έδρας 2-2 απέναντι στη Χόφενχαϊμ. Η ομάδα του Τέρζιτς έχει πετύχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ χρειάστηκε παράταση για να αποκλείσει την Πάντερμπορν εντός έδρας για το Κύπελλο (3-2). Στις τρεις τελευταίες εξόδους της έχει υποστεί ισάριθμες ήττες με 8 γκολ παθητικό, ενώ δέχθηκε 2+ γκολ στα 5/6 τελευταία της παιχνίδια. Βρίσκεται στην 6η θέση της Μπουντεσλιγκα και στο -6 από την 4αδα!

Η άμυνα της Ντόρτμουντ μπάζει και μοιάζει απίθανο να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Επιθετικά ωστόσο είναι πολύ ποιοτική και θα δημιουργήσει κινδύνους στα καρέ των Ισπανών. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, επομένως ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.90.

Ανώτερη η Γιούβε!

Στο έτερο παιχνίδι Champions League της βραδιάς η Πόρτο υποδέχεται τη Γιουβέντους.

Δεν πατάει καλά η Πόρτο, προέρχεται από 4 σερί ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -10 από την κορυφή στη Liga NOS. Το Σάββατο “γκέλαρε” και στο τοπικό ντέρμπι με την Μποαβίστα (2-2 εντός), γλιτώνοντας την ήττα μετά το 0-2 του ημιχρόνου. Υπενθυμίζουμε ότι προκρίθηκε στα νοκ άουτ από τον όμιλο του Ολυμπιακού, τερματίζοντας πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, με 13 πόντους συγκομιδή.

Η Γιουβέντους ταξιδεύει στο Οπόρτο μετά την οδυνηρή ήττα στη Νάπολη. Το Σάββατο αποδείχθηκε αναποτελεσματική επιθετικά απέναντι στην ομάδα του Γκατούζο και ηττήθηκε εξαιτίας ενός ανόητου πέναλτι του Κιελίνι στο πρώτο ημίχρονο. Είδε έτσι τη διαφορά από την κορυφή να πηγαίνει στους 8 πόντους (Ίντερ). Είχε προηγηθεί η προκριση στον τελικό του Coppa Italia και ένα αήττητο σερί 7 αγώνων.

Η Γιουβέντους υπερτερεί ποιοτικά, η Πόρτο δεν είναι στα καλύτερά της και το διπλό του 2.14 έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Φορτσάρει η Σουόνσι!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Championship και τον αγώνα Σουόνσι - Νότιγχαμ Φόρεστ (21:00).

Αήττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Σουόνσι (6-2-0), βρίσκεται στην 4η θέση και στο -5 από την κορυφή με δύο παιχνίδια λιγότερα! Την προηγούμενη Τετάρτη βρήκε μπροστά της την “καυτή” Μάντσεστερ Σίτι για το FA Cup και το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει, απέναντι ίσως στην καλύτερη άμυνα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, αποτελεί παράσημο! Δυνατή εντός με ρεκόρ 8-5-1 και μόλις 6 γκολ παθητικό! Διαθέτει με διαφορά την καλύτερη άμυνα της Championship!

Η Νότιγχαμ ανέκαμψε αγωνιστικά τις δύο τελευταίες εβδομάδες με 8 πόντους σε τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία (17η), στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν δις τη φετινή σεζόν με τη Σουόνσι να επικρατεί 0-1 και 5-1 (Κύπελλο)!

Υπάρχει διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Σουόνσι έχει πάρει φόρα στη μάχη της ανόδου και αξίζει να τη στηρίξουμε στον άσο του 2.02.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.