Παραδόξως για Δευτέρα, το σημερινό (05/04) κουπόνι είναι γεμάτο δράση και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Goalbet.

Ας περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Κλειστό παιχνίδι στο Φάρο!

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από την Πορτογαλία και τον αγώνα Φαρένσε - Μπράγκα (20:45) για την 25η αγωνιστική της Liga NOS.

Νίκη ζωτικής σημασίας πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Φαρένσε, που επικράτησε με 1-0 της Μποαβίστα εκτός έδρας. Είχε χαμένο πέναλτι μόλις στο 3ο λεπτό, κατάφερε στο 25’ να ανοίξει το σκορ με τον Λίκα και κράτησε στη συνέχεια το υπέρ της 1-0 μέχρι το τέλος. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από πέντε αγωνιστικές, έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Με 22 βαθμούς είναι στη θέση των playout, στο +1 από τις ουραγούς Νασιονάλ και Μαρίτιμο.

H Μπράγκα από την άλλη, στάθηκε άτυχη κόντρα στην Μπενφίκα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από τους “αετούς”. Το παιχνίδι στράβωσε από νωρίς, καθώς από το 39’ αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα, κάτι που η Μπενφίκα αξιοποίησε ιδανικά και με γκολ στο 45+ και στο 56’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Έχασε έδαφος στη μάχη για τη 2η θέση και το εισιτήριο στο επόμενο Champions League, είναι στο -7 από την Πόρτο, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο.

Από 5 σερί Under έρχεται η Φαρένσε, που θα παίξει και απόψε πολύ κλειστά απέναντι στην ανώτερη Μπράγκα. Περιμένουμε αργό τέμπο και λίγες μεγάλες φάσεις, θα πάμε με το Under 2.5, σε απόδοση 1.88.

Το ματσάρισμα δείχνει Μίντιλαντ

Μεταφερόμαστε στη Δανία για την επόμενη επιλογή μας. Στις 19:00, η Μίντιλαντ υποδέχεται την Μπρόντμπι στο ντέρμπι κορυφής της SuperLiga!

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μίντιλαντ, μετά από τρία παιχνίδια και απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, η ομάδα του Μπράιαν Πρίσκε υποδέχθηκε τη Βέιλε, την οποία και συνέτριψε με 5-0. Με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την αντίπαλό της. Μείωσε έτσι την απόσταση από την κορυφή στους δύο πόντους.

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων προέρχεται η Μπρόντμπι, στο οποίο και μετράει από δύο νίκες και ισοπαλίες. Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, η ομάδα του Νιλς Φρεντέρικσεν υποδέχθηκε την Άαρχους, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Αποτέλεσμα που ήταν απολύτως δίκαιο, καθώς και οι δύο πλευρές ήταν αρκετά ορεξάτες και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Διατηρήθηκε, παρά την απώλεια βαθμών, στην κορυφή του πρωταθλήματος, στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Σπουδαίο παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς τον πρωταθλητή στη Δανία. Εμείς θα ποντάρουμε στους περσινούς πρωταθλητές, που είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας και κέρδισαν και τα δύο φετινά παιχνίδια απέναντι στην Μπρόντμπι. Επιλογή ο άσος της Μίντιλαντ σε απόδοση 1.95.

Ανταγωνιστική η Μπράουνσβαϊγκ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ από τη Γερμανία και συγκεκριμένα την αναμέτρηση Ουλμ - Μπράουνσβαϊγκ (21:30).

Η Ουλμ επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 σερί αποτυχίες και είναι στην 7η θέση με ρεκόρ 15-11. Η Μπράουνσβαϊγκ πάλεψε με τη Βόννη, αλλά έχασε στον πόντο και με ρεκόρ 9-16 βρίσκεται στην 13η θέση.

Το χάντικαπ του άσου έχει βγει ψηλά και εμείς θα ποντάρουμε στο αουτσάιντερ. Η Μπράουνσβαϊγκ θα παίξει χωρίς άγχος και μπορεί να αποδειχθεί ανταγωνιστική. Επιλογή το διπλό με +11.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.