Σούπερ Κυριακάτικο κουπόνι σήμερα (18/04) με συναρπαστική δράση σε όλη την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει διαλέξει πέντε δυνατά προγνωστικά για εσάς! Ποντάρουμε σε επιλογές από την Σούπερ Λιγκ, τη Ligue 1, τη Serie A, την Super Lig και την Basket League, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bwin. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Αντιδρά το "τριφύλλι"

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι από τη Λεωφόρο, όπου στις 15:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη για την 4η αγωνιστική των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε αυτό που μπορούσε στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε με πέναλτι στην πρώτη παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή, από εκεί και έπειτα εμφάνισε τις κλασικές αδυναμίες στη διαχείριση αγώνων. Αυτές «φωνάζουν» ακόμη περισσότερο σε ματς με πιο ποιοτικές ομάδες, ισοφαρίστηκε από λάθος του Διούδη στο φινάλε του ημιχρόνου, δέχτηκε ασφυκτική πίεση στο δεύτερο μέρος, ειδικά μετά την αποβολή του Πούγγουρα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, η ήττα ήρθε φυσιολογικά απ' τον ανώτερο Ολυμπιακό. Έχει ευθύνη και ο Διούδης για την ήττα, έκανε ίσως τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση.

Ο Άρης άνει κακές εμφανίσεις στα πλέι-οφ, ειδικά στα πρώτα ημίχρονα, το «πλήρωσε» ακριβά στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ασταθέστατος αμυντικά, κάτι που δε συνηθίζει, έκανε το ένα λάθος πίσω απ' το άλλο, ο αντίπαλος τα εκμεταλλεύτηκε όλα και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 0-3 του ημιχρόνου. Τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος, οι αλλαγές του Χιμένεθ μετά το γκολ του Άρη «έσβησαν» το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός στα εντός έδρας ντέρμπι και μπορεί να εκμεταλλευτεί το ντεφορμάρισμα του Άρη, θα ποντάρουμε στο 1 DNB, σε απόδοση 1.88. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Με τα γκολ στο Γκαζιαντέπ

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από την γειτονική Τουρκία, όπου στις 16:00, η Γκαζιαντέπ υποδέχεται την Κασίμπασα για την 35η αγωνιστική της Super Lig.

Δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει σωστά στις απαιτήσεις ενός δύσκολου ματς, με την Γκαζιαντέπ να γνωρίζει την ήττα με 3-1 από τη Φενερμπαχτσέ στο "Σουκρού Σαράτσογλου". Για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς η ομάδα του Σα Πίντο εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα (2-1-0).

Σε ένα παιχνίδι που άξιζε περισσότερα, η Κασίμπασα περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (0-0) με τη Μαλάτιασπορ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, προβληματίζοντας με τη συνολική της εικόνα.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο και περιμένουμε να ρισκάρουν για τη νίκη. Θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 2.00.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Μπορντό

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία για το επόμενο σήμείο μας. Στις 18:05, η Μπορντό φιλοξενεί τη Μονακό για 33η αγωνιστική της Ligue 1.

Σε τραγική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Μπορντό, η οποία υπέστη ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με 4-1 από τη Σεντ Ετιέν εκτός έδρας. Κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να σταματήσει με επιτυχία τις επιθέσεις της αντιπάλου, η οποία με ακόμη δύο γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της.

Νέα νίκη πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Μονακό ξεπερνώντας to εμπόδιο της Ντιζόν με 3-0 εντός έδρας. Παρότι είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, συνάντησε δυσκολίες και δεν βρήκε τον τρόπο να πάει με το προβάδισμα στην ανάπαυλα. Μπήκε αποφασισμένα στο δεύτερο 45λεπτο, ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια φτάνοντας απόλυτα δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η Μπορντό προέρχεται από 4 σερί Over 3.5, την ώρα που η Μονακό έχει σκοράρει 11 γκολ στα τρία τελευταία δικά της! Χαμηλά το διπλό, θα πάμε με το Over 2.5, σε απόδοση 1.90.

Το κίνητρο η Νάπολι

Η τελευταία ποδοσφαιρική επιλογή της Κυριακής έρχεται από τον ιταλικό Νότο. Στις 21:45, η Νάπολι αντιμετωπίζει την Ίντερ για 31η αγωνιστική της Serie A.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε άμεσα η Νάπολι, μετά την ήττα που γνώρισε στο Τορίνο από την Γιουβέντους (2-1), συνεχίζοντας την προσπάθεια για έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη βδομάδα προσπέρασε το εμπόδιο της Σαμπντόρια επικρατώντας στο "Luigi Ferraris" με 2-0.

Έντεκα σερί νίκες πανηγύρισε η Ίντερ που διατηρεί μία διαφορά ισάριθμων βαθμών από την συμπολίτισσά της Μίλαν, έχοντας "κλειδώσει" σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση του 19ου συνολικά και πρώτου πρωταθλήματος μετά από έντεκα χρόνια! Την προηγούμενη βδομάδα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που έφερε με αντίπαλο την Κάλιαρι επικρατώντας με 1-0 στο Μιλάνο.

Άνετη η Ίντερ, έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, ενώ η Νάπολι "καίγεται" για τη νίκη στη μάχη της 4αδας. Θα πάμε με το κίνητρο των γηπεδούχων και θα επιλέξουμε 1 DNB, σε απόδοση 2.15.

Αργό τέμπο στην Πυλαία

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με ελληνικό μπάσκετ. Στις 17:00, σε εξ αναβολής αγώνα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία.

Πορεία... τετράδας κάνει το τελευταίο δίμηνο ο ΠΑΟΚ, με έξι επιτυχίες σε επτά ματς. Στο πιο πρόσφατο διέλυσε το Περιστέρι με 85-66 την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

Τα τυπικά απομένουν για τη διασφάλιση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» τρέχουν σερί έξι νικών και έχουν τρεις ήττες λιγότερες από το Λαύριο και τον Προμηθέα.

Κουρασμένος από τα ματς της Ευρωλίγκας και με απουσίες λόγω κορωνοϊού ο Παναθηναϊκός, παραμένει το φαβορί για τη νίκη, αλλά δεν περιμένουμε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Γι αυτό και θα ποντάρουμε στο under 165.5, σε απόδοση 1.90.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.