Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι οπαπ της Τετάρτης (22/12), με εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τα παιχνίδια σε Serie A, La Liga και Ligue 1 να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται και στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ δράση έχουμε και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, απ’ όπου έρχεται η σημερινή μας πρόταση. Παρακάτω θα αναλύσουμε το παιχνίδι Τότεναμ - Γουέστ Χαμ για φάση των “8” της διοργάνωσης, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος επιλογών στην bwin.

Ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με τη Λίβερπουλ αναδείχθηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος η Τότεναμ. Τα “σπιρούνια” συμπλήρωσαν πέντε αναμετρήσεις αήττητα στην Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκονται πλέον στην 7η θέση μετά το πέρασμα 15 αγωνιστικών, παρουσιάζοντας διαφορετικό πρόσωπο μετά την άφιξη του Αντόνιο Κόντε.

Από την πλευρά της η Γουέστ Χαμ δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, έρχεται από την ήττα με 2-0 από την Άρσεναλ εκτός έδρας, συμπλήρωσε τρία παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, ενώ πανηγύρισε μια νίκη στα έξι τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, είναι χαρακτηριστικό ότι έμεινε άσφαιρη στα τρία τελευταία ματς και αναζητά σήμερα το αποτέλεσμα ψυχολογίας.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.