Η Visa Inc., ο παγκόσμιος κολοσσός των οικονομικών υπηρεσιών και κυρίως των μεθόδων πληρωμής, ανακοίνωσε τον αστέρα του ποδοσφαίρου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ως το εμπορικό πρόσωπο της καμπάνιας της για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ως Επίσημος Συνεργάτης Υπηρεσιών Πληρωμών της FIFA, η Visa θα έχει σημαντικό ρόλο στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να κερδίσει όσο το δυνατό μεγαλύτερη προβολή. Σε συνεργασία με τον Ζλάταν, θα δώσει τη δυνατότητα στους λάτρεις του ποδοσφαίρου να μη χάσουν ούτε στιγμή δράσης αυτό το καλοκαίρι. «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που συνεργάζομαι με τον παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία πληρωμών», δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς . «Πάντοτε προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο, έτσι και η συνεργασία με τη Visa δείχνει ότι συνεχίζω να προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος».

Ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, ο Ζλάταν έχει κερδίσει 33 κύπελα στην καριέρα του με εννέα ομάδες σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Ζλάταν θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στο παιχνίδι και από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του.

Ο Ζλάταν δεν είναι μόνο γνωστός για το δυναμισμό του στον αθλητισμό, αλλά και για το χαρακτήρα του και την παγκόσμια αποδοχή που γνωρίζει. Γεννημένος στη Σουηδία από πατέρα Βόσνιο και μητέρα από την Κροατία, αυτός ο θρύλος του ποδοσφαίρου, πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών και επιχειρηματίας, μιλά πέντε γλώσσες και ενσαρκώνει τον παγκόσμιο χαρακτήρα της Visa, καθώς και την αποδοχή του brand.

«Πάντοτε γνωρίζαμε τα εντυπωσιακά επιτεύγματα, την παγκόσμια απήχηση και την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα του Ζλάταν», δηλώνει η Lynne Biggar, Chief Marketing and Communications Officer, τηε Visa Inc. «Στη Visa είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Ζλάταν για την πραγματοποίηση της καμπάνιας μας FIFA World Cup™ και που θα συνδεθούμε με οπαδούς από όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η Visa μας πηγαίνει «Εκεί που Θέλουμε να Είμαστε».

Το ταξίδι του Zlatan θα ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα. Για να μείνετε συντονισμένοι, ακολουθήστε τα 31 εκατ. followers του Zlatan στο Instagram στο @iamzlatanibrahimovic ή επισκεφθείτε τη σελίδα Visa.gr.