Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Το τελευταίο 48ωρο είχαμε ένα καραμπινάτο κρούσμα πολιτικής αγυρτείας, ένα ρατσιστικό ολίσθημα που υπό κανονικές, δημοκρατικές συνθήκες, θα οδηγούσε το συγκεκριμένο στέλεχος εκτός ψηφοδελτίων. Λίγες ώρες νωρίτερα είχαμε την παραδοχή μιας καραμπινάτης παραπλάνησης του κράτους και των ελεγκτικών του μηχανισμών. Οι οποίοι με χρονοκαθυστέρηση ανακάλυψαν την παράνομη είσπραξη μιας σύνταξης από ένα πρόσωπο με γνωστή διαδρομή, κάποτε και πρωτοποριακή.

Η διαδικασία του του debate των πολιτικών αρχηγών ναυάγησε οριστικά το μεσημέρι της Δευτέρας. Το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης (ΚΙΝ.ΑΛΛ - ΚΚΕ) ουσιαστικά συντάχθηκαν με τη Νέα Δημοκρατία σε μια προσπάθεια ματαίωσης μιας διακομματικής πολιτικής αντιπαράθεσης που θα βοηθούσε τους πολίτες να πάνε απλά περισσότερο ενημερωμένοι στην κάλπη της 7ης Ιουλίου.

Πριν λίγο καιρό, ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωνε γεμάτος θλίψη ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - η χειρότερη μετά τον πόλεμο, όπως ισχυρίζονται, τα στελέχη του - θα παραδώσει «μια ρημαγμένη χώρα», μια "οικονομία κατεστραμένη"!

Συνεχίζοντας από χθες την "ανατομία" της εκλογικής συμπεριφοράς της μεσαίας τάξης, θα αναφερθούμε σήμερα σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις ή καθυστερήσεις που σε ένα βαθμό συνδιαμόρφωσαν την καθόλου καλή εικόνα που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στη συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία όπως φαίνεται διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου.

Έφη Αχτσιόγλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Αλέξης Χαρίτσης. Με αλφαβητική σειρά, ή όποια άλλη θέλετε, ο κύβος για την νέα ομάδα περί τον Αλέξη Τσίπρα ερρίφθη. Είναι εδώ, προσπερνώντας ηχηρά ονόματα, ακόμα και στενούς συνεργάτες. 

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ