Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Η διαδικασία του του debate των πολιτικών αρχηγών ναυάγησε οριστικά το μεσημέρι της Δευτέρας. Το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης (ΚΙΝ.ΑΛΛ - ΚΚΕ) ουσιαστικά συντάχθηκαν με τη Νέα Δημοκρατία σε μια προσπάθεια ματαίωσης μιας διακομματικής πολιτικής αντιπαράθεσης που θα βοηθούσε τους πολίτες να πάνε απλά περισσότερο ενημερωμένοι στην κάλπη της 7ης Ιουλίου.

Πριν λίγο καιρό, ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωνε γεμάτος θλίψη ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - η χειρότερη μετά τον πόλεμο, όπως ισχυρίζονται, τα στελέχη του - θα παραδώσει «μια ρημαγμένη χώρα», μια "οικονομία κατεστραμένη"!

Συνεχίζοντας από χθες την "ανατομία" της εκλογικής συμπεριφοράς της μεσαίας τάξης, θα αναφερθούμε σήμερα σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις ή καθυστερήσεις που σε ένα βαθμό συνδιαμόρφωσαν την καθόλου καλή εικόνα που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ στη συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία όπως φαίνεται διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου.

Έφη Αχτσιόγλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Αλέξης Χαρίτσης. Με αλφαβητική σειρά, ή όποια άλλη θέλετε, ο κύβος για την νέα ομάδα περί τον Αλέξη Τσίπρα ερρίφθη. Είναι εδώ, προσπερνώντας ηχηρά ονόματα, ακόμα και στενούς συνεργάτες. 

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ