Οι νέες υπηρεσίες Nova Energy είναι εδώ! Η Nova, κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα κάνει ακόμα ένα βήμα. Αυτήν τη φορά στον χώρο της ενέργειας. Εκτός από συνδρομητική τηλεόραση, Internet και σταθερή τηλεφωνία, παρέχει και υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας, καλύπτοντας ακόμα μία βασική ανάγκη της ελληνικής οικογένειας.

Η Nova εισέρχεται στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά με νέες ευκαιρίες και προοπτικές. Η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, υπό τα σημερινά δεδομένα, δημιουργεί συνθήκες επιχειρηματικής ανάπτυξης και πολλαπλής ωφέλειας για τους καταναλωτές καθώς αποβλέπει στην κάλυψη μιας από τις ζωτικότερες ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού.

Η προσθήκη των υπηρεσιών ενέργειας στο χαρτοφυλάκιο της Nova ενισχύει περαιτέρω τη στρατηγική της που αποβλέπει στην πλήρη κάλυψη του συνόλου των αναγκών του ελληνικού νοικοκυριού για ψυχαγωγία, επικοινωνία και ενέργεια σε μια ενιαία ολοκληρωμένη εμπειρία υπηρεσιών κάτω από το ιδιαίτερα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand Nova. Ο καταναλωτής, έτσι, έχει έναν επιπλέον λόγο να επιλέξει τις υπηρεσίες της Nova καλύπτοντας από έναν και μόνο πάροχο τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς του με τον πλέον εύχρηστο, αξιόπιστο, οικονομικό και τεχνολογικά προηγμένο τρόπο.

Η Nova, δεν κάνει απλώς μεταπώληση κάποιου παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά δημιουργεί τις δικές της υπηρεσίες Nova Energy και εκμεταλλευόμενη τόσο την τεράστια συνδρομητική της βάση όσο και τους δυνητικούς πελάτες ενισχύει το προϊοντικό της portfolio και διευρύνει τη γκάμα των εργασιών της, εντάσσοντας και την ηλεκτρική ενέργεια στα υπόλοιπα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρει. Οι υπηρεσίες Nova Energy απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και παρέχονται σε συνεργασία με την εταιρεία Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε.

Οι νέες υπηρεσίες Νova Energy εξασφαλίζουν πραγματικό και σημαντικό όφελος σε σχέση με τις χρεώσεις του βασικού προμηθευτή. Δηλαδή:

• Τουλάχιστον 25% έκπτωση, για όλες τις χρεώσεις κατανάλωσης «ημέρας» και όλα τα πάγια καθώς και 15% έκπτωση στις χρεώσεις κατανάλωσης «νύχτας», με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού.

• Μηδενικό πάγιο όταν η κατανάλωση «ημέρας» ξεπερνά τις 2.000kWh ανά τετράμηνο.

• Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής εγγύησης εάν η εξόφληση του λογαριασμού γίνεται μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει την ανάλυση του προφίλ κατανάλωσης και την ανάλογη πρόταση για το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες του από το εξειδικευμένο προσωπικό των Καταστημάτων Nova ή το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 13831. Στο www.nova.gr/novaenergy  μπορεί κάποιος να βρει τόσο χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες Nova Energy όσο και ένα online εργαλείο το οποίο, με τις κατάλληλες πληροφορίες που εισάγει ο χρήστης, του προτείνεται συγκεκριμένο πακέτο υπηρεσιών που είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.