(Ενημέρωση 17:10) Οι ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης που προκλήθηκε νωρίτερα στο δίκτυο υπερυψηλής τάσης της Παλλήνης ξεκίνησαν αμέσως και αναμένεται η σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα, σημειώνει ο ΑΔΜΗΕ.

Ο ΑΔΜΗΕ ενημέρωσε επίσημα για την ολοκλήρωση των ενεργειών αποκατάστασης της βλάβης που προκλήθηκε νωρίτερα στο δίκτυο υπερυψηλής τάσης της Παλλήνης και δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της Αττικής.

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής του, ο ΑΔΜΗΕ ενημερώνει ότι στις 16.20 ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό,τι αφορά το Δίκτυο Μεταφοράς Η ομαλή ηλεκτροδότηση των περισσότερων περιοχών της Αττικής που επηρεάστηκαν έχει ήδη αποκατασταθεί και στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών.

Ο ΑΔΜΗΕ σημειώνει πως τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση και θα υπάρξει ενημέρωση στη συνέχεια, ενώ παράλληλα ζητά συγγνώμη από τους πολίτες της Αττικής για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας των διακοπών ρεύματος.