Την είσοδό της στην προμήθεια φυσικού αερίου και σε περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας αλλά και στην πώληση ηλεκτρικής ενέργειας γνωστοποίησε η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, που ξεκινά τις νέες της δραστηριότητες από τις αρχές του 2018 και μάλιστα υπό νέα ονομασία...

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας Φ. Ρεγκόλα, από την 1η Ιανουαρίου 2018 η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας θα ξεκινήσει την πώληση συνδυαστικών προϊόντων-πακέτων ενέργειας, με τη νέα της επωνυμία: «ΖeniΘ». Μέσα στη νέα επωνυμία «κρύβεται» η παρουσία της ιταλικής ENI, δεδομένης της σε εξέλιξη διαδικασίας απόσυρσης της ΔΕΠΑ (κατέχει σήμερα το 51%) από την πρώην ΕΠΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της μείωσης της δεσπόζουσας θέσης της στην αγορά φυσικού αερίου. Πάντως, δεν υπήρξε σήμερα κάποια επίσημη τοποθέτηση, καθώς το θέμα χειρίζονται κεντρικά οι εμπλεκόμενες εταιρείες.

Η «ΖeniΘ» παρουσιάστηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση και ειδικότερα η επέκταση των δραστηριοτήτων της νέας εταιρείας στην προμήθεια φυσικού αερίου και στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην πώληση ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ θα παρέχει και κάρτα υγείας της F Club.