Την είσοδό της στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με προσφορά ενεργειακών «πακέτων» ρεύματος και φυσικού αερίου σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε απόψε η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής.

Ανακοινώθηκαν επίσης επιχειρηματικές συνεργασίες για την παροχή δωρεάν υπηρεσιών εξυπηρέτησης και ασφάλισης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, δεν έγιναν γνωστά ωστόσο σήμερα τα τιμολόγια ρεύματος και αερίου που θα παρέχει η εταιρεία. Σε πρώτη φάση, οι πελάτες που θα επιλέξουν τη συνδυαστική προσφορά ρεύματος και αερίου, θα λαμβάνουν δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς στον ίδιο φάκελλο, ενώ στη συνέχεια ο λογαριασμός θα ενοποιηθεί.

Το «άνοιγμα» στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και η επέκταση σε όλη τη χώρα, γίνεται ενόψει της απελευθέρωσης της αγοράς φυσικού αερίου από 1/1/2018, ημερομηνία από την οποία και οι οικιακοί καταναλωτές αερίου αποκτούν τη δυνατότητα επιλογής προμηθευτή. Ήδη και άλλες εταιρείες έχουν ανακοινώσει ή σχεδιάζουν την παροχή συνδυασμού ενεργειακών προιόντων μέσα στο 2018.

Σύμφωνα με τις αποψινές ανακοινώσεις που έκανε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Γιάννης Μητρόπουλος:

-Το ενεργειακό «double play» (ρεύμα και φυσικό αέριο) απευθύνεται σε νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις που έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν την ΕΠΑ Αττικής για ένα από τα δύο προιόντα.

-Οι υπηρεσίες θα πωλούνται και από το δίκτυο της Vodafone που αριθμεί 360 καταστήματα πανελλαδικά.

-Επιχειρηματικές συνεργασίες ανακοινώθηκαν επίσης με την Alpha Bank (συμμετοχή στο πρόγραμμα bonus), Europ Assistance (υπηρεσίες υδραυλικού, ηλεκτρολόγου, κλειδαρά κ.ά.), Interamerican (δωρεάν ασφάλιση περιεχομένου για κλοπή, πυρκαγιά, κακόβουλες ενέργειες κ.ά. έως 3.000 ευρώ).

Από τον Ιανουάριο θα ενεργοποιηθεί καινή on line εξυπηρέτηση νέων και υφιστάμενων πελατών.

Η ΕΠΑ Αττικής έχει σήμερα 350.000 οικιακούς πελάτες, 6.500 επιχειρήσεις και 200 βιομηχανίες.