Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης κάνει ευθεία ερώτηση προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το αν ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, διατηρεί offshore στα Panama papers, δημοσιεύοντας και την αντίστοιχη φωτογραφία. Το ΥΠΕΝ διαψεύδει τους ισχυρισμούς.

Ο κ. Πολάκης αναρωτιέται σε ανάρτησή του στο Facebook αν ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ είναι ο ίδιος με αυτόν που φαίνεται να έχει offshore στα Panama papers:

«ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ :

Αυτός ο Γεώργιος Στάσσης απόφοιτος του κολλεγίου και του Χάρβαρντ που δούλεψε και στη Ρουμανία και διορίστηκε πρόεδρος στη ΔΕΗ, είναι ο ίδιος με αυτόν που έχει offshore στα Panama papers ή πρόκειται για συνωνυμία;;;;;;

ΥΓ αναπαράγω από Μιχάλη Παπαδόπουλο the Faq».

Η Απάντηση ΥΠΕΝ 

Ο προτεινόμενος νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης (του Ιωάννου) δεν έχει καμία σχέση με τα Panama papers.

Αυτό διευκρίνιζαν, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πηγές από το γραφείο τύπου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αφορμή σχετική ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.