Στην διαβεβαίωση πως η δέσμευσή της στο πρότζεκτ του Ελληνικού (Inspire Athens) παραμένει ισχυρή, προχώρησε η Mohegan Gaming & Entertainment (MGE).

Η προ ολίγων ημερών απομάκρυνση του Μάριου Κοντομέρκου από τη Mohegan, την εταιρία που ανέλαβε την κατασκευή του καζίνο στο Ελληνικό, προκάλεσε αναστάτωση για την συνέχεια της επένδυσης, αφού ο κ. Κοντομέρκος είχε παίξει κομβικό ρόλο στο όλο πρότζεκτ.

Ωστόσο η Mohegan Gaming & Entertainment έρχεται να καταλαγιάσει την όποια ανησυχία, τονίζοντας πως παραμένει δεσμευμένη στο έργο, το οποίο, μάλιστα, χαρακτηρίζει, ως τη ναυαρχίδα των επενδύσεών της στην Ευρώπη.

Οι διευκρινήσεις προήλθαν από τον James Gessner Jr., πρόεδρο του Συμβουλίου της Φυλής Mohegan, της φυλής των ιθαγενών Αμερικανών που ελέγχουν την MGE. «Η Mohegan Gaming & Entertainment (MGE) διατηρεί τη δέσμευσή της για το Inspire Athens, τη ναυαρχίδα του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας στην Ευρώπη, και θα εξακολουθήσει να στηρίζει το έργο ανάπτυξης όπως προβλέπεται από το στρατηγικό της σχέδιο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της MGE θα διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση της νέας ηγεσίας και την απρόσκοπτη εφαρμογή του εταιρικού σχεδίου σε συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία και τους συνεταίρους της MGE», δήλωσε χαρακτηριστικά.