Στην τελική ευθεία μπαίνει το 1ο FORUM 2018 «InvestGR – ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο HILTON, και το οποίο υλοποιείται με την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του International Chamber of Commerce (ICC Hellas).

Η εκδήλωση περιλαμβάνει 6 θεματικές ενότητες στις οποίες μετέχουν 33 εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό, οικονομικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν όλες τις εξελίξεις του επενδυτικού γίγνεσθαι στη χώρα μας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο FORUM, θα παρουσιαστεί, επίσης, η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ένα κείμενο – «Διακήρυξη» με τις προτάσεις των CEOs ξένων εταιρειών για το πώς μπορεί η Ελλάδα να καταστεί ελκυστικός επενδυτικός προορισμός. Την επιστημονική ευθύνη σύνταξης του κειμένου έχει ο Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γιώργος Παγουλάτος.

Τέλος, ο κ. Στράτος Φαναράς θα παρουσιάσει τα ευρήματα έρευνας που διεξήγαγε η METRON ANALYSIS, με θέμα «Ελλάδα, ελκυστικός επενδυτικός προορισμός», με συνεντεύξεις 30 CEOs ξένων πολυεθνικών εταιρειών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.investgr.eu