Ο Οργανισμός Enterprise Greece συμμετείχε στο συνέδριο "Southeast Europe - Germany Business & Investment Summit", το οποίο διοργανώθηκε από τον "The Economist" στο Βερολίνο με σκοπό την ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδας - Γερμανίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες του συνεδρίου επικεντρώθηκαν στην ανάδειξη της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού, με την παρουσίαση οικονομικών στοιχείων και επενδυτικών ευκαιριών. Στο συνέδριο μίλησαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Γιώργος Σταθάκης, ο Oliver Wittke, Parliamentary State Secretary at the Federal Ministry for Economic Affairs and Energy, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, ο Σωκράτης Λαζαρίδης, διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, ο Γεώργιος Τζιάλλας, γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη των τεσσάρων συστημικών τραπεζών της Ελλάδας.

Στο Συνέδριο συμμετείχε με ομιλία και η Μαργαρίτα Αντωνίου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Enterprise Greece, ως εκπρόσωπος του Οργανισμού και μίλησε για την βελτιωμένη οικονομική κατάσταση στην χώρα μας και το πλήθος επενδυτικών ευκαιριών που υπάρχουν και προωθούνται μέσω του Οργανισμού. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους λόγους που κάνουν την Ελλάδα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό. Παράλληλα με το συνέδριο πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με Γερμανούς επενδυτές και συνομιλίες με ανθρώπους από τον οικονομικό και επιχειρηματικό κόσμο της Γερμανίας.