Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Μικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες δρομολογιακές γραμμές στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα 8 με 9 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά τα 10.

Ένα νέο πρόγραμμα, ύψους 9,2 δισ. ευρώ, που θα υποστηρίξει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ευρωπαϊκής κοινωνίας και οικονομίας στο πλαίσιο του νέου μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού 2021 – 2027, δημιουργεί η ΕΕ.

Την στήριξή του στην υποψηφιότητα του διοικητή της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας Γενς Βάιντμαν ως διαδόχου του Μάριο Ντράγκι στη θέση του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δηλώνει  το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ Έβαλντ Νοβότνι σε συνέντευξή του στο νέο τεύχος του αυστριακού εβδομαδιαίου οικονομικού περιοδικού Trend.

Η Cenergy Holdings θεωρεί ότι δε θα υπάρξει ουσιώδης επίδραση στα ετήσια ενοποιημένα οικονομικά της αποτελέσματα, καθώς και στα αποτελέσματα της θυγατρικής της εταιρείας Σωληνουργεία Κορίνθου  από την απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου για επιβολή δασμών στις εισαγωγές συγκολλημένων σωλήνων.

«Η νέα ψηφιακή κουλτούρα και οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν τη δομή των εταιρειών, τον τρόπο που δουλεύουμε, την ίδια την καθημερινότητά μας. Κατά συνέπεια, τα χρόνια που έρχονται επιφυλάσσουν ένα ρυθμό κι ένα εύρος επιχειρηματικής αλλαγής που δεν έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, στην εκδήλωση για τον τελικό του διαγωνισμού καινοτομίας ReTech Innovation Challenge, που εγκαινίασε η εταιρία.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη με το προεδρείο της ΟΤΟΕ στο Μέγαρο Μαξίμου. Τη κυβερνητικού βούληση να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας και οι συλλογικές συμβάσεις, εξέφρασε ο κ. Φλαμπουράρης.

Το bigbusiness.gr σε συνεργασία με τον Γιώργο Κωτσιάκη* σας ενημερώνει καθημερινά για τη διακύμανση του ναυτιλιακού δείκτη BalticDry και τις τιμές όλων των ναυτιλιακών καυσίμων.

Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου εμπραγμάτως εξασφαλισμένου συνολικής ονομαστικής αξίας έως και 26.000.000 ευρώ ανακοίνωσε η Trastor.Η κάλυψη του ομολογιακού δανείου θα πραγματοποιηθεί στο σύνολό του από την Τράπεζα Πειραιώς.

Tags:

Ροή

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ